TPA ZVÍTĚZILA V KATEGORII BEST TAX & FINANCE ADVISOR SOUTĚŽE CIJ AWARDS

Publikované dňa: 4. 12. 2018 9:22 TPA

Společnost TPA byla na slavnostním galavečeru CIJ Awards vyhlášena vítězem kategorie nejlepší daňový a finanční poradce – Best Tax & Finance Advisor. Udílení cen proběhlo 29. listopadu v hotelu Marriott.

„TPA se specializuje na oblast nemovitostí již mnoho let a patříme v tomto oboru ke špičce auditních a daňových kanceláří. Proto si tohoto ocenění velmi vážíme. Je pro nás důkazem, že jsme našimi klienty a odbornou veřejností takto vnímáni. Chtěl bych poděkovat našim klientům za důvěru a všem kolegům v TPA za jejich nasazení v minulém roce," říká Petr Karpeles, partner TPA.

Galavečer CIJ Awards je každoročně pořádán magazínem Construction & Investment Journal, který se zabývá realitním trhem v zemích střední a východní Evropy. V oblasti komerčních nemovitostí se jedná o ocenění s nejdelší tradicí v České republice. V několika kategoriích rozhoduje nezávislá porota složená z výkonných ředitelů, odborníků a partnerů působících v oblasti developmentu a realit.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

Prílohy

TPA_Best Tax & Finance Advisor.jpg