ZVLÁŠTNÍ CENU TPA ZA VÝROČNÍ ZPRÁVU ZÍSKALO DĚTSKÉ KRIZOVÉ CENTRUM

Publikované dňa: 5. 12. 2018 9:09 TPA

Dětské krizové centrum poskytuje pomoc týraným, zanedbávaným a zneužívaným dětem a také zajišťuje např. poradenství rodičům související s péčí o dítě. V rámci hodnocení nejlepších výročních zpráv a firemních časopisů získalo Zvláštní cenu TPA pro neziskový sektor. Soutěž pořádá Sdružení Czech TOP 100 a slavnostní večer s předáním ocenění se uskutečnil koncem listopadu v prostorách Rezidence primátora hlavního města Prahy.

„Při výběru máme svá kritéria, která se týkají formálních stránek výročních zpráv nebo grafického zpracování, které bylo zvláště v tomto případ velmi zdařilé. Také nás zajímá zaměření neziskové organizace a její aktivity za dané období. Dětské krizové centrum splnilo všechny body hodnocení a odvádí důležitou a záslužnou práci. Oceněním jsme jim také chtěli poděkovat za jejich činnost," říká k volbě výherce Markéta Schück, partnerka TPA.

Dětské krizové centrum (DKC) bylo založeno v roce 1992 a specializuje se zejména na odbornou pomoc týraným, sexuálně zneužívaným, traumatizovaným či jinak ohroženým dětem. Pomáhá také rodičům při řešení výchovných nebo jiných problémů souvisejících s péčí o dítě. Pořádá přednášky či kurzy zaměřené na řešení výchovných, sociálních i jiných problémů souvisejících s péčí o dítě a jeho výchovou nebo provozuje zařízení odborného poradenství pro péči o děti.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

e-mail: management@crestcom.cz
e-mail: info@crestmorava.cz