PASSERINVEST GROUP USPOŘÁDALA SPECIÁLNÍ SNÍDANI PRO NÁJEMCE

Publikované dňa: 21. 5. 2019 14:18 PASSERINVEST GROUP

Zaměstnanci banky MONETA Money Bank sídlící v Budově A v multifunkčním areálu BB Centrum v Praze 4 – Michli si mohli jednoho jarního rána zpříjemnit den snídaňovým balíčkem. Akci, na níž se rozdala rovná tisícovka snídaní, zorganizovala investiční a developerská společnost PASSERINVEST GROUP, majitel budovy.

Snídaně pro nájemce se v BB Centru pořádají pravidelně několikrát do roka. V dubnu se akce konala v nově zrekonstruované Budově A, kterou si kompletně pronajímá MONETA Money Bank. Zaměstnanci banky obdrželi při svém příchodu do práce speciální snídaňový balíček, jako bonus přidaly přítomné hostesky také úsměv pro hezký den.

„Snídaně pro nájemce se staly milou tradicí, která přispívá k vzájemným dobrým vztahům mezi naší společností a nájemci našich budov. V této aktivitě budeme pokračovat i do budoucna, protože vnímáme, že příjemné pracovní prostředí v BB Centru a osobní přístup jsou pro zaměstnance velmi důležité," okomentovala proběhlou akci Lenka Preslová, obchodní ředitelka společnosti Passerinvest Group.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:
Kristýna Samková, Head of PR and Marketing dept.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Tel.: (+420) 221 582 111
E-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.passerinvest.cz, www.bbcentrum.cz

Marcela Štefcová
Crest Communications a.s.
Mobil: (+420) 731 613 669
E-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

O společnosti

PASSERINVEST GROUP, a. s., je ryze česká investiční a developerská společnost, jejíž jméno je spojováno zejména s realizací lokality BB Centrum v Praze 4 - Michli. Tímto, svého druhu nejúspěšnějším a nejrozsáhlejším projektem ve střední Evropě, si společnost založená roku 1991 Radimem Passerem vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a zejména zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí. Ve svém portfoliu má PASSERINVEST GROUP další zajímavé jak investiční, developerské projekty, tak i projekty, které slouží široké veřejnosti a obyvatelům Prahy.

e-mail: management@crestcom.cz
e-mail: info@crestmorava.cz