DNY PRO BEZPEČNOST A EFEKTIVITU V PRAZE A OSTRAVĚ POŘÁDÁ LINDE MATERIAL HANDLING

Publikované dňa: 28. 5. 2019 13:36 LINDE MATERIAL HANDLING

Interaktivní Dny pro bezpečnost a efektivitu, které nabízí řešení klíčových otázek pro provoz moderních skladů, proběhnou 4. a 6. června 2019 v Praze a Ostravě. Pořádá je česká pobočka společnosti Linde Material Handling, dodavatel manipulační techniky a poskytovatel logistických řešení. V letošním roce byla vybrána jako hlavní témata energy management a digitalizace. Program je rozdělen do dvou samostatných bloků, kde každý nabídne řadu přednášek, prezentací a praktických ukázek.

„Věřím, že jsme pro naše zákazníky připravili zajímavou náplň. Zajistili jsme sérii přednášek a živých ukázek na témata, která hýbou dnešním světem logistiky a skladování - jedná se zejména o digitalizaci, energy management a bezpečnost," sdělil Martin Petřík ze společnosti Linde Material Handling Česká republika. „Našim obchodním partnerům v rámci Dnů bezpečnosti a efektivity nabízíme vhodnou platformu pro diskuzi o problematice, se kterou se každodenně setkávají," doplnil Martin Petřík.

Blok týkající se problematiky energy managementu poskytne například informace o tom, jak minimalizovat náklady potřebné na provoz manipulační techniky. Bude se také věnovat přednostem jednotlivých variant paliv, jako jsou elektřina, nafta, CNG, LPG či vodík.
Pozornost bude věnována péči o trakční baterie a zajištění jejich servisu s cílem omezit co nejvíce náklady na jejich pořizování a provoz. Do programu je zařazena také přednáška zástupce společnosti Siemens o rozvoji elektromobility a související nabíjecí infrastruktury z pohledu nadnárodního dodavatele.

Další blok přednášek se bude zabývat problematikou digitalizace, propojení a transparentnosti dat o využití manipulační techniky. V rámci ní budou představeny nejnovější funkce systému pro správu flotil „Linde connect" a nové mobilní aplikace, které pomáhají zrychlit předávání informací ve skladech a umožňují zvýšit bezpečnost běžného provozu. Příkladem může být aplikace Linde Service Manager, která řeší on-line schvalování a předávání servisních požadavků přímo do servisního střediska Linde Material Handling a šetří tak čas na straně zákazníků.

Další informace o programu je možné získat na stránkách Linde Material Handling Česká republika: www.linde-mh.cz/cs/DBE2019.html

Linde Material Handling GmbH
Linde Material Handling GmbH je členem KION GROUP a patří mezi nejpřednější světové výrobce vysokozdvižných a skladových vozíků a dodavatele řešení a služeb pro intralogistiku. Společnost má svou síť pro prodej a servis ve všech důležitých regionech více než 100 zemí. Ve fiskálním roce 2018 zaznamenala Linde MH EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika) celkové příjmy ve výši přibližně 3,3 mld. eur a zaměstnávala celkem cca 11 600 zaměstnanců. Celosvětové prodeje vozíků Linde v roce 2018 přesáhly 135 tis. kusů.

Linde Material Handling Česká republika s.r.o.
Ing. Martin Petřík
Vedoucí oddělení marketingu