RADEGAST A DOLNÍ OBLAST VÍTKOVICE STVRDILI PARTNERSTVÍ NA DALŠÍ ROKY

Publikované dňa: 10. 6. 2019 15:07 PLZEŇSKÝ PRAZDROJ, PIVOVAR RADEGAST

Marketingový ředitel Plzeňského Prazdroje Roman Trzaskalik a Petr Koudela, výkonný ředitel DOV stvrdili podpisem v pondělí 10. června 2019 pokračování spolupráce mezi značkou Radegast a Dolní Vítkovice (DOV). V následujících letech bude Radegast jedním z významných partnerů této industriální památky.

Podepsání smlouvy, které proběhlo v nově zrekonstruované části DOV, stvrdilo spolupráci, která se datuje již od roku 2012. V tom roce Radegast s DOV uzavřeli první dlouhodobý kontrakt. Spojení těchto dvou lokálních ikon bude tedy pokračovati v následujících letech. Radegast se zapojí do vývoje celkového konceptu gastronomických zařízení a občerstvení v DOV. V rámci většiny eventů pořádaných v areálu si návštěvníci budou moci vychutnat správně hořké pivo Radegast. Spolupráce mimo jiné obsahuje i vzájemnou online prezentaci.
Před samotným podpisem probíhal v DOV slavnostní křest nově upraveného prostoru. Správně hořkým pivem Radegast jej provedli marketingový ředitel Plzeňského Prazdroje, Roman Trzaskalik a Petr Koudela, výkonný ředitel DOV, který zároveň dodal: „Obrovskou výhodou nově kultivovaného prostoru je jeho umístění přímo pod Bolt Tower v místech, která dýchají industriální romantikou. Navíc prostor „podpecí" má i praktickou funkci - chrání příchozí jak před sluncem, tak před deštěm."
Pivovar Radegast se snaží dlouhodobě spolupracovat s dalšími lokálními patrioty na projektech, které pomáhají Moravskoslezskému kraji Roman Trzaskalik k tomu doplnil: „Prostor, který DOV nabízí, je unikátní a spolupracovat tu na projektech, jako jsou například Colours of Ostrava, je pro nás velkou ctí. Můžeme tak ukázat krásy regionu všem, kteří neváhají přijet do Ostravy i několik stovek kilometrů."

Prílohy

Roman Trzaskalik a Petr Koudela křtí smlouvu.jpg