DNY NATO SPOLU S RADEGASTEM

Publikované dňa: 20. 6. 2019 10:34 PLZEŇSKÝ PRAZDROJ, PIVOVAR RADEGAST

Ostrava, 20. června 2019 – Letošní ročník Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR bude opět hořký. Na největší bezpečnostní akci ve střední Evropě se vrací po 11 letech exkluzivní produktový partner v oblasti dodávání piva, nošovický Radegast.

Zkušený tým Radegastu chce především zlepšit kvalitu obsluhy pro spotřebitele na akci. Zlepšování kvality pivního servisu je součástí dlouhodobého programu péče o kvalitu piva Radegast. Správně hořké pivo z Nošovic se bude na Dnech NATO čepovat z celkem padesáti kohoutů na devíti výčepních místech.

Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR jsou, spolu s Velkou cenou Brna, největší návštěvnickou víkendovou akcí v České republice. „Organizátoři bezpečnostní akce hledali kvalitního a spolehlivého partnera, takže spojení naší značky a Dnů NATO považuji za přirozený výsledek, tím spíše, že oba partneři pocházejí z jednoho regionu," sdělil manažer značky Radegast, Marek Grabovský.

Svou premiéru na akci bude mít také unikátní automatický rychlovýčep, který dokáže načepovat během jedné minuty 30 piv. Na čepu bude Radegast Rázná 10, Radegast Ryze Hořká 12 a další produkty Plzeňského Prazdroje.

Spolu s Radegastem dorazí na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR také nealkoholický Birell světlý, Birell Pomelo & Grep, protože podíl dopravy na akci prostřednictvím kol každoročně stoupá. Potvrzují to i údaje Městské police Ostrava, která provozuje na Dnech NATO 3 „kolárny" na úschovu kol. V rámci loňského ročníku uskladnili na místě 5 280 kol.