SK CZ EN

POZNEJTE TAJEMSTVÍ ŠTÍHLÝCH CELEBRIT!

Publikované dňa: 1. 7. 2019 11:54 KetoMix CZ

Léto i pracovní plány – to spojuje české celebrity v touze po zhubnutí. A řada z nich sáhla po ketonové dietě KetoMix. Herečky Mahulena Bočanová, Bára Kodetová-Šporclová, Alice Bendová, zpěvačka Šárka Rezková-Brabcová, herec Jaroslav Sypal nebo moderátor Roman Mikesh. To je jen krátký výčet těch, kteří zjistili, že KetoMix dieta funguje.

Herečka Mahulena Bočanová je asi nejznámější tváří, se kterou si dietu KetoMix spojíte. Před hereckou sezónou se rozhodla zatočit s kily navíc a povedlo se jí to nečekaně rychle. Během měsíce ztratila na váze 10 kilogramů. „Začala a skončila jsem
s KetoMixem. Když něco funguje a navíc chutná, tak to není třeba měnit. Žádná dřina ve fitku, pravidelné jídlo a přesto hubnete? Jen tím, že do sebe necpete cukry? Hubnutí bylo rychlé a pohodlné. Deset kilo za měsíc, to bylo překvapení i pro mne," říká Mahulena Bočanová.

Bára Kodetová Šporclová se rozhodla změnit svou postavu letos na jaře. Posledním impulsem pro ni byla cesta k moři, kde se definitivně rozhodla. A ve svém odhodlání vydržela. Za měsíc od zahájení diety zhubla 7 kilogramů. Produkty KetoMix dnes střídá s běžnými nízkosacharidovými jídly, a tento styl stravování jí naprosto vyhovuje. ,,Nechtěla jsem věřit, že to je tak jednoduché. Velmi záhy po zahájení KetoMix diety jsem si uvědomila, že to není jen o vyřazení sacharidů, ale hlavně o psychice a přenastavení přístupu k jídlu jako takovému. Každý začátek je těžký, to byl i ten můj. První shozená kila mě přesvědčila o tom, že jdu správnou cestou a zjistila jsem, že mi stravování s KetoMixem vyhovuje. Líbí se mi variabilita jídel a rychlost přípravy," doplňuje herečka.

Na jaře se do hubnutí pustil i herec a pedagog Jaroslav Sypal. Do dietního programu KetoMix se vrhnul společně se svou manželkou. Zásady ketonové diety už oba znali a tak pro ně nebyly žádným překvapením. Po měsíci KetoMix diety mají oba o 8 kilogramů méně. „Čekají mne pracovní povinnosti a potřebuji být ve formě. Hubnout ve dvou je vždycky jednodušší a proto jsem k němu přizval i svou ženu. KetoMix dieta funguje. Chutná nám a hlavně jídla jsou hned připravená," uvedl.

Šárka Rezková-Brabcová se po životních kotrmelcích rozhodla vrátit ke zpívání. A to pro ni byl také impuls, aby změnila svou postavu. KetoMix dietu začala držet v zimě a do této chvíle zhubla neuvěřitelných 16 kilogramů. „KetoMix mi pomohl pochopit jak se stravovat a co lze změnit v jídelníčku trvale, aniž bych měla pocit omezování. Jídlo je důležité, abychom byli fyzicky i psychicky
v pohodě, zbytečně se nevydávat stresu z hladovění. A v tom je KetoMix jednička," říká o KetoMix dietě Šárka Rezková Brabcová.

Roman Mikesh se do KetoMix diety pustil již podruhé. Poprvé hubnul před rokem a půl a podařilo se mu shodit 12 kilogramů. „Jsem chlap a mám rád pivo. Jenže když jsem po roce a půl od skončení diety stoupl na váhu, zjistil jsem, že ze zhubnutých 12ti kil mám díky své lásce k pivu o šest kilo víc, rozhodl jsem se s tím znovu něco udělat. S KetoMixem jsem byl spokojený, tak proč hubnout jinak," řekl Roma Mikesh.

Ketonová dieta, pro kterou se používá také označení nízkosacharidová nebo proteinová dieta, je strava se sníženým obsahem sacharidů a zvýšeným příjmem proteinů. Tělo se dostane do stavu ketózy, kdy spaluje místo cukrů vlastní tuky a neztrácí svalovou hmotu. První známky hubnutí se dostaví již po třetím dni od zahájení diety.

Odlehčené stravování se zakládá na chutných koktejlech, polévkách, palačinkách či omeletách. I během redukčního plánu je možné zařadit do jídelníčku povolené sladkosti jako je keto víno či čokoláda. Velmi důležité je pro brzké viditelné výsledky proteinové diety zařadit do jídelníčku minimálně ze začátku
500 g zeleniny a 3 litry neslazených tekutin.

Prozkoumat příběhy skutečných lidí, kteří zhubli s KetoMixem a začali tak novou kapitolu života, je možné na www.ketomix.cz nebo facebookové poradně.


oficiální Facebook
I KetoMix Facebook poradna

Více informací naleznete na www.ketomix.cz

dieta je postavena na principech tzv. ketonové diety. Nabízené produkty je možné používat ve fázi hubnutí jako celodenní stravu i samostatně jako běžná proteinová jídla. KetoMix produkty se vyrábějí z kvalitního syrovátkového proteinu, finální produkt se zpracovává v České republice. KetoMix jídla plně vyhovují přísným podmínkám HACCP certifikace. Výroba produktů KetoMix společně s internetovým obchodem splňují veškeré požadavky Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Značka působí na českém a slovenském trhu.
KONTAKTY

PR agentura Crest Communications

Michaela Janoušková
Account Manager

Crest Communications a.s.
Ostrovní 126/30
110 00 Praha 1
GSM: +420 778 543 041
e-mail: michaela.janouskova@crestcom.cz ">michaela.janouskova@crestcom.cz
www.crestcom.cz


Marie Petrovová
Account Executive

Crest Communications a.s.
Ostrovní 126/30
110 00 Praha 1
GSM: +420 778 412 121
e-mail: marie.petrovova@crestcom.cz ">marie.petrovova@crestcom.cz
www.crestcom.cz

Prílohy

Obrázky
final-8884.jpg
final-8884.jpg
final-8983.jpg
final-8983.jpg
final-9041.jpg
final-9041.jpg
keto mix 15.5.20191653.jpg
keto mix 15.5.20191653.jpg
Šárka Rezková.JPG
Šárka Rezková.JPG
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.