LINDE JEŠTĚRKA CUP 2019 PŘIVÍTÁ NEJLEPŠÍ ŘIDIČE VYSOKOZDVIŽNÝCH VOZÍKŮ V PRAZE – LETŇANECH

Publikované dňa: 29. 8. 2019 10:10 LINDE MATERIAL HANDLING

Česká pobočka Linde Material Handling, předního evropského dodavatele manipulační techniky a skladových řešení, pořádá letos již dvanáctý ročník závodu řidičů vysokozdvižných vozíků Ještěrka Cup 2019. Akce se koná v sobotu 7. září v Praze na výstavišti PVA Expo Praha Letňany. Pořadatelé připravili atraktivní program nejen pro soutěžící „ještěrkáře“, ale také pro jejich fanoušky a diváky z řad široké veřejnosti.

Soutěžící závodu Ještěrka Cup 2019 předvedou své umění při manipulaci s dvěma typy skladových vozíků - s čelním vozíkem a retrakem. Rozhodčí budou hodnotit nejen rychlost a přesnost, ale hlavně schopnost řidičů bezpečně manipulovat s vozíkem. „Nebude chybět ani divácky oblíbená a současně na zručnost velmi náročná disciplína, kterou je hod balónu do basketbalového koše. Tuto dovednost předvedou soutěžící samozřejmě i tentokrát," říká Martin Petřík, vedoucí oddělení marketingu z Linde Material Handling Česká republika. „Volbou nového místa na pořádání akce jsme získali příjemné zázemí pro řidiče a diváky a nezávislost na případných rozmarech počasí. Věříme, že i tento ročník bude pro soutěžící úspěšný a přejeme jim hodně úspěchů při závodech," dodal Martin Petřík.

Vítězové letošního ročníku postoupí stejně jako v dřívějších letech do celosvětového finále, které se koná 19. - 21. září 2019 v německém Aschaffenburgu.

Fanoušci a diváci si budou moci užít atraktivní podívanou na soutěžící a ocenit jejich profesionální výkony. Pro malé návštěvníky budou připraveny oblíbené „šlapací ještěrky", nejrůznější soutěžní hry a mnohá další překvapení. Celým dnem diváky provede oblíbená moderátorka Tereza Tobiášová.

Linde Ještěrka Cup 2019 odstartuje v sobotu 7. září od 8:30 hod. na výstavišti PVA Expo Praha Letňany. Akce je pro všechny návštěvníky a účastníky závodu zdarma.

Linde Material Handling GmbH
Linde Material Handling GmbH je členem KION GROUP a patří mezi nejpřednější světové výrobce vysokozdvižných a skladových vozíků a dodavatele řešení a služeb pro intralogistiku. Společnost má svou síť pro prodej a servis ve všech důležitých regionech více než 100 zemí. Ve fiskálním roce 2018 zaznamenala Linde MH EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika) celkové příjmy ve výši přibližně 3,3 mld. eur a zaměstnávala celkem cca 11 600 zaměstnanců. Celosvětové prodeje vozíků Linde v roce 2018 přesáhly 135 tis. kusů.

Linde Material Handling Česká republika s.r.o.
Ing. Martin Petřík
Vedoucí oddělení marketingu