108 AGENCY ZAJISTILA PRONÁJEM PRO SPOLEČNOST VETROPACK NEMŠOVÁ V PROLOGIS PARKU NOVÉ MESTO

Publikované dňa: 8. 12. 2014 21:16 108 AGENCY

Krátce po spuštění nové verze slovenského realitního portálu SKLADUJ.sk může provozovatel webu, společnost 108 AGENCY, oslavit první velký úspěch. Společnost Vetropack Nemšová si prostřednictvím tohoto portálu pronajala více než 4 300 m2 moderních prostor v Novém Mestě nad Váhom na Slovensku.

Výrobce skleněných obalů pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl, Vetropack Nemšová, si na 5 let pronajal téměř 4 000 m2 skladových prostor kategorie A a dalších více než 300 m2 kanceláří v Prologis Parku Nové Mesto.

„Se společností Prologis úspěšně spolupracuje naše česká pobočka a proto si velmi ceníme její důvěry svěřit nám pronájem v jejím projektu v Novém Meste. Tato transakce potvrzuje potenciál slovenského logistického trhu a věříme, že k ní brzy přibudou další úspěšné pronájmy," říká Miroslava Bothgálová, jednatelka slovenské pobočky společnosti 108 AGENCY.

Oba portály, SKLADUJ.cz a SKLADUJ.sk, jsou určeny pro logistické operátory a majitele nemovitostí, kteří chtějí své nemovitosti pronajmout či prodat. Díky portálu mohou využívat bezplatnou inzerci a své nabídky prostor si zde sami částečně i spravovat. Výhodou portálu je rovněž snadná orientace a vyhledávání jednotlivých nemovitostí a služeb pro poptávající, stejně tak i možnost poradenství a konzultace se zástupci portálu. Web kromě klasické inzerce umožňuje inzerentům i široké možnosti v oblasti marketingové podpory jejich nemovitostí a služeb.

O 108 AGENCY:
108 AGENCY je česká realitně-konzultantská společnost s výhradním zaměřením na komerční nemovitosti v České republice a na Slovensku. Vznikla v roce 2009 a od té doby úspěšně uzavřela řadu transakcí. Mezi významné transakce, které společnost realizovala v roce 2014, patří například zajištění prodeje 33 ha pozemků developerské společnosti Prologis nebo výstavba skladových prostor o velikosti 31 000 m2 v Prologis Parku Prague-Airport pro společnost ČERVA. Z dalších transakcí lze uvést prodej výrobního závodu Panasonic v Žatci o rozloze 36 000 m2 a 23,6 ha pozemků a jeho následný pronájem společnosti Grammer v roce 2013. 108 AGENCY je dále podepsaná pod pronájmem prostor pro společnosti Skanska, Addeco, LATECOERE, Česká pošta, ŠKODA AUTO, Benteler, CS Cargo, Loomis, Grifols, Technologická agentura ČR, DACHSER, Lidl, Husqvarna, Synlab, STAHLGRUBER a další. 108 AGENCY je majitelem a provozovatelem portálu SKLADUJ.cz a najdikancelare.cz

www.108agency.cz
www.108agency.sk