BEZPLATNÉ KONTROLY VOZIDIEL MIERI DO VRANOVA NAD TOPĽOU A TRENČÍNA

Publikované dňa: 7. 10. 2019 15:35 PROFIAUTO

Akcia pre vodičov pod názvom PitStop sa uskutoční v stredu 9. októbra vo Vranove nad Topľou a vo štvrtok 10. októbra v Trenčíne. Ide o servisné prehliadky, na ktorých si vodiči môžu dať skontrolovať svoje vozidlo profesionálnymi mechanikmi zdarma. Sériu akcií pre vodičov pripravuje sieť nezávislých autoservisov ProfiAuto Service v spolupráci s partnerom AZ Car. Mediálnym partnerom akcií PitStop je spoločnosť MotoFocus.

Bezplatná kontrola vozidiel bude prebiehať v stredu 9. októbra od 11. do 17. hodiny na parkovisku pri predajni Hypermarket Tesco vo Vranove nad Topľou a vo štvrtok 10. októbra od 10. do 16. hodiny na parkovisku pri OC Laugaricio v Trenčíne.

„Vodiči si na PitStope budú môcť nechať skontrolovať stav klimatizácie a prevádzkových kvapalín, nastavenie svetiel, stav akumulátora, tlak v pneumatikách alebo urobiť diagnostiku motora," hovorí Rudolf Staník, konateľ spoločnosti AZ Car, ktorá je partnerom siete autoservisov ProfiAuto a podieľa sa na organizácii kontrolných akcií PitStop.

Tohtoročná séria servisných prehliadok je obohatená o výhodné ponuky pre vodičov a rôzne zľavy na služby v sieti ProfiAuto servisov. „Sme pripravení sa na väčší nápor vodičov, preto sme posilnili tím mechanikov, ktorí budú môcť vodičov obslúžiť rýchlejšie. Zameriame sa takisto na nové ročníky automobilov a elektromobily," informuje Jindřich Krejčí, riaditeľ projektu ProfiAuto Service.

Minulé kontroly ukázali, že takmer žiaden automobil nie je bez poruchy, ak sa vychádza z priemerného veku vozidla, ktoré PitStop navštívi. Medzi najčastejšie poruchy patrí nastavenie svetiel, úniky kvapalín, elektrina, nabíjanie a vek pneumatík. Nedostatky boli zistené takisto u nových automobilov.

Pravidelné bezpečnostné akcie PitStop organizuje ProfiAuto Service na Slovensku a v Českej republike od roku 2016 v spolupráci so svojimi partnermi, predajcami náhradných dielov a príslušenstva.

Prílohy

Plakát_PitStop_Trenčín.tif