EDEN ROŽNOV HLÁSÍ PŘES POLOVINU PRODANÝCH BYTŮ

Publikované dňa: 21. 11. 2019 15:16 CON CS s.r.o.,

Výstavba a prodej nových bytů v Rožnově pod Radhoštěm pokračuje podle plánu. Aktuálně je postavena kompletní severní část projektu a první dva velké bytové domy. Celkem je prodaných 60 % bytů z první i druhé fáze projektu Eden Rožnov.

V letošním roce bylo předáno novým majitelům 21 bytů z první fáze výstavby. Z druhé etapy je prodaných 35 bytových jednotek, do kterých se majitelé postupně nastěhují ve druhé polovině roku 2020. „Další výstavba nejspíše začne v prvním kvartálu příštího roku, aby se noví klienti mohli nastěhovat do Vánoc 2020," říká Pavel Janků spolumajitel společnosti EDEN ROŽNOV a dodává: „Financování jednotlivých etap je od samého počátku zajištěno prostřednictvím Komerční banky. Této spolupráce si velmi vážíme, protože nám umožňuje soustředit se na vlastní realizaci projektu Eden Rožnov."
V minulosti byl zájem především o menší byty, což se v letošním roce změnilo a poptávka je rozprostřena rovnoměrně mezi všechny typy bytů. Rovněž kopíruje trend současného bydlení, kdy klienti vyžadují propojení obývacího pokoje s kuchyní.
„Projekt navíc neustále prochází evolučními změnami. Naši architekti například zpracovávají drobné úpravy směřující k jemnému odlišení budov nebo jsme použili některé alternativní produkty v oblasti svislých a vodorovných konstrukcí budov. Širokou škálu vybavení bytových jednotek umožňuje spolupráce s partnerskými firmami Oresi a Koupelny Ptáček, kteří dokáží velmi flexibilně reagovat na požadavky našich klientů," říká Jana Křesťanová, obchodní manažerka projektu.
Součástí každého bytu v projektu Eden Rožnov je buď balkón, venkovní terasa, nebo střešní terasa. Každý byt do 100 m2 bude mít k dispozici jedno parkovací stání, byty nad 100 m2 dvě parkovací stání. Nejlevnější byt o velikosti 1+kk je v nabídce za 1 650 000 Kč a nejdražší byty se prodávají za 3 700 000 Kč.

O společnosti EDEN Rožnov:
Zaměřuje se především na development a výstavbu bytových projektů v Rožnově pod Radhoštěm.

Prílohy

Eden Rožnov 1.jpg