JANA MOUCHOVÁ V ČELE PALÁCE FLÓRA

Publikované dňa: 7. 12. 2011 0:17 PALÁC FLÓRA

Nákupní galerie Palác Flóra nově v majetku společnosti Atrium European Real Estate Limited posílila své řady o ředitelku Ing. Janu Mouchovou. Ta bude moci využít svých bohatých zkušeností z předchozích zaměstnání. Jana Mouchová vystudovala VŠE - Obchodní fakultu obor zahraniční obchod. Praktické dovednosti v marketingu získala působením v reklamních agenturách Grade a DDB Needham Worldwide na pozicích manažerky oddělení strategického a mediálního plánování, anebo pak v téměř 7letém působení ve společnosti T-Mobile jako Media Manager. V roce 2003 začala svoji kariéru v oblasti komerčních nemovitostí v tehdy nově otevřeném obchodním centru Metropole Zličín. Prvním úkolem zde bylo zvýšit povědomí o Metropoli a její návštěvnost. Po krátké době se pak stala ředitelkou tohoto obchodního centra. Před zahájením spolupráce s Palácem Flóra spolupracovala s Lighthouse Group na projektu otevření nákupního centra Galerie Harfa. Mezi její záliby patří kultura – divadlo, film a výstavy. Ze sportu upřednostňuje lyžování a turistiku. Jana Mouchová je vdaná a má dvě dospělé dcery.

Výčet výše zmíněných zkušeností doplňuje jistě také nejvýznamnější evropská společnost v oblasti výstavby a provozování komerčních nemovitostí, zejména obchodních center, společnost Rodamco Czech Republic, s.r.o., kde měla Jana Mouchová na starosti řízení marketingu obchodních center v ČR a na Slovensku, a sice nákupních center Chodov, Centum Černý Most, Arkády Pankrác či Aupark Bratislava.

Nákupní galerie Palác Flóra byla otevřena 20. března 2003 a za osm let své existence si dokázala získat přízeň nejen obyvatel okolních částí Prahy. Důkazem je neustále rostoucí návštěvnost i zájem obchodů o možnost prodeje v této galerii. Palác Flóra, nákupní galerie ve středu Prahy, nabízí svým návštěvníkům 139 značkových obchodů domácích i světových značek včetně Cinema City (jediné kino IMAX v České republice), restaurace, kavárny, služby, dětský koutek a podzemní parkoviště, ale především příjemnou atmosféru. Paláce Flóra důsledně dbá na dodržení svého motta „Jedinečný zážitek z nákupu". Informace o probíhajících aktivitách naleznou návštěvníci na internetových stránkách www.palacflora.cz.

Crest Communications a.s.
Mgr. Kateřina Goroškov Řeháková