TPA VĚNOVALA SPOLEČNOSTI SENECURA 40 000 KČ NA INTERAKTIVNÍ STŮL

Publikované dňa: 17. 3. 2021 9:28 TPA

Poradenská společnost TPA poskytla finanční dar 40 000 Kč společnosti SeneCura provozující v České republice domovy pro seniory. Částka byla využita k nákupu interaktivního stolu, který umožňuje řadu zábavných i edukativních aktivit podporujících kognitivní funkce uživatele. Pro seniory v péči SeneCury se jedná o cennou pomůcku, která může být využita individuálně i v rámci skupinové interakce.

Dlouhodobě se zaměřujeme na podporu projektů, které pomáhají potřebným. Jsem proto rád, že jsme mohli finančně podpořit právě společnost SeneCura, a tím přispět ke zlepšení jejích služeb. Věřím, že klienti domova pro seniory ocení všechny zábavné možnosti pro zlepšení nejen jejich paměti, které interaktivní stůl nabízí," vyjádřil se k daru Rostislav Kuneš, ředitel TPA.
Společnost SeneCura působí na území České republiky od roku 2008. V 15 zařízeních, která provozuje, poskytuje péči více než dvěma tisícům seniorů. Součástí filozofie společnosti je individuální přístup ke každému klientovi a jeho potřebám. Školený personál pečuje o to, aby senioři žijící v jednotlivých zařízeních vedli i přes svůj pokročilý věk plnohodnotný život, a pomáhá v neustálém rozvoji jejich fyzických i kognitivních schopností.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem ve dvanácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména v oblastech daňově poradenství, vedení účetnictví, auditu, oceňování a poradenství při akvizicích. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

Prílohy

S interaktivním stolem je možné pracovat individuálně i ve skupině.
Nový interaktivní stůl slouží ke zlepšení kognitivních funkcí uživatelů.