SPECIALIZOVANÝ PORTÁL KDE CHCI BYDLET.CZ ROZŠIŘUJE ODBORNOU ČÁST O AKTUÁLNÍ STATISTICKÉ PŘEHLEDY CEN NOVÉHO BYDLENÍ

Publikované dňa: 11. 4. 2013 1:27 WWW.KDECHCIBYDLET.CZ

Zájemcům o koupi nového bytu či rodinného domu z rezidenčního developerského projektu, ale i developerům, odhadcům a realitním agentům je určena nová rubrika, o níž se rozrostl specializovaný portál Kde Chci Bydlet.cz. Jedná se o sekci věnovanou přehledům aktuálních cen a cenových indexů nových bytů a rodinných domů ve vybraných městských částech Prahy a v jednotlivých krajích České republiky.

Díky těmto přehledům aktuálních průměrných cen nového bydlení si mohou představu o vývoji cen udělat všichni, kdo se o tuto problematiku zajímají. Je třeba zdůraznit, že se jedná o průměrné nabídkové ceny v dané lokalitě, které byly získány z obsáhlých výběrových souborů dat tak, aby předložené výsledky byly co nejspolehlivější.

„Uvedené přehledy pro náš portál, který na trhu s novým bydlením působí již od roku 2007, zpracovává tým Doc. Ing. Václava Dolanského, CSc. Ten se vývojem cen nemovitostí a jejich analýzou zabývá již více než dvanáct let," říká Jana Hrabětová, ředitelka portálu.

Po rubrice nazvané Adresář rezidenčních developerských projektů a Zpravodajské části portálu je to další zdroj informací, díky němuž mohou návštěvníci portálu Kde Chci Bydlet.cz získat skutečně komplexní pohled na primární rezidenční trh v ČR.

„Naším cílem je přinášet všem, kdo se o nové bydlení zajímají, nejenom aktuální a nabídku bytů a rodinných domů z developerských projektů, ale i veškeré potřebné informace související s primárním tuzemským rezidenčním trhem," dodává Jana Hrabětová.

----------------------------------------------------------------------------------

www.kdechcibydlet.cz: Portál, který se zaměřuje na nabídku a informace z českého primárního rezidenčního trhu, byl spuštěn 25. září 2007. Prostřednictvím tohoto portálu developeři a realitní agenti prezentují nové byty, rezidence, rodinné či řadové domy, které jsou v daném čase aktuálně na trhu. Portál nabízí i řadu doplňkových funkcí, které usnadňují zájemcům o koupi nové rezidenční nemovitosti orientaci na českém trhu (poradny, zprávy z trhu, přehled výstav a veletrhů, adresáře profesí souvisejících s nemovitostmi...). Portál www.kdechcibydlet.cz je hlavním mediálním partnerem 12. ročníku prestižní soutěže Best of Realty - Nejlepší z realit a mediálním partnerem mnoha konferencí, výstav a veletrhů věnovaných realitám a bydlení.
Provozovatel portálu vydává dvakrát do roka i tištěný přehled nového bydlení - katalog KDE CHCI BYDLET.

Kontakty pro média
Jana Hrabětová, jana.hrabetova@kdechcibydlet.cz, +420 603 168 342, http://www.kdechcibydlet.cz