KONCERT MIG 21 V BB CENTRU

Publikované dňa: 16. 7. 2015 8:00 PASSERINVEST GROUP

Baarův park, který je součástí unikátního multifunkčního areálu BB Centrum, byl na začátku léta svědkem koncertu kapel MIG 21 a Děda Mládek Illegal Band. Pro návštěvníky zde společnost PASSERINVEST GROUP, která BB Centrum v Praze 4 buduje již více než dvacet let, připravila již tradiční odpoledne plné hudby a dobrého jídla z místních restaurací. Nechyběly ani ukázky masáží z Balance Clubu Brumlovka a pro nejmenší byl k dispozici koutek s možností malování na obličej.

Návštěvníci BB Centra si tak nejen užili koncerty kapel MIG 21 a Děda Mládek Illegal Band, ale mohli ochutnat čerstvé saláty z místní restaurace Puzzle Salads, speciality z thajské kuchyně KiinDi nebo vegetariánské restaurace Maranatha. V celém Baarově parku byly přichystány menší atrakce jako speciální masáže od profesionálů z Balance Clubu Brumlovka a na památku se lidé mohli
vyfotografovat s bláznivými rekvizitami ve fotokoutku. Navíc zde byl i informační stánek humanitární organizace ADRA, která pomáhá po celém světě lidem v nouzi, a občanského sdružení Maranatha.

BB Centrum je jedním z největších a nejúspěšnějších developerských projektů v České republice. Není to však jen administrativní centrum - BB Centrum tvoří multifunkční komplex s veškerou občanskou vybaveností, nabízí možnost bydlení i pracovní příležitosti, relaxace, vzdělání, ale
i kulturního vyžití. V letošním roce se v areálu BB Centra uskutečnil např. dětský den a koncem srpna zde bude na několik dní zastávka Kinobusu.

Novinky a aktuální informace o dění v BB Centru naleznete na http://www.facebook.com/BBCentrum.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:

Mgr. Vendula Malochová, Marketing manager
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Tel.: (+420) 221 582 111, fax: (+420) 222 515 521
Mobil: (+420) 605 318 974
E-mail: Vendula.Malochova@Passerinvest.cz
www.passerinvest.cz, www.bbcentrum.cz

Ing. Marcela Štefcová
Crest Communications a.s.
Tel.: (+420) 222 927 125
Mobil: (+420) 731 613 669
E-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

O developerovi

PASSERINVEST GROUP, a. s., je ryze česká developerská společnost, jejíž jméno je spojováno zejména s realizací multifunkčního areálu BB Centrum v Praze 4 - Michli. Tímto, svého druhu nejúspěšnějším a nejrozsáhlejším českým projektem si společnost založená roku 1991 Radimem Passerem vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, vstřícný vztah k nájemcům-uživatelům budov a zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí. Ve svém portfoliu má PASSERINVEST GROUP další zajímavé developerské projekty.

Prílohy

BB Centrum_koncert MIG 21_1.jpg
Koncert kapely MIG 21 a Děda Mládek Illegal Band v Baarově parku v BB Centru
BB Centrum_koncert_MIG 21_2.jpg