EVA MIKLÁŠOVÁ VEDE ČESKÉ ZASTOUPENÍ SPOLEČNOSTI INVESCO

Publikované dňa: 11. 1. 2022 14:57 INVESCO

Eva Miklášová posílila tým společnosti Invesco pro region střední a východní Evropy (CEE) již v loňském roce. Jako vedoucí obchodního oddělení ETF pro Rakousko a střední a východní Evropu bude hrát hlavní úlohu při rozšiřování působnosti společnosti Invesco v oblasti ETF v Rakousku a celém regionu střední a východní Evropy. Jako Country Lead pro Českou republiku a Slovensko bude rovněž zodpovědná za strategický marketing společnosti v těchto zemích. Bude podřízena Markusi Poscherovi, vedoucímu distribuce pro Rakousko a střední a východní Evropu.

Jsme rádi, že můžeme v našem týmu přivítat Evu Miklášovou, uznávanou odbornici na prodej, s dlouholetými zkušenostmi v oblasti strategie a plánování, inovativních produktových řešení a digitálních prodejních přístupů," uvedl ´Markus Poscher. „Díky svým odborným znalostem a dobrým kontaktům v regionu, zejména v České republice a na Slovensku, bude pro náš tým velkým přínosem při rozvoji našeho podnikání ve střední a východní Evropě."

Eva Miklášová přichází do společnosti Invesco ze společnosti Fidelity, kde zastávala vedoucí pozice v oblasti prodeje - naposledy jako zástupce obchodního ředitele - a byla zodpovědná za strategické plánování a obchodní expanzi ve střední a východní Evropě. Eva získala bakalářský titul na Vienna University of Economics and Business, magisterský titul v oboru management na Univerzitě Komenského v Bratislavě na Slovensku a je rovněž absolventkou programu CFA.

Eliška Krohová

Ostrovní 126/30