VLAKEM NAPŘÍČ POKOJÍČKEM SE STAVEBNICÍ MILLAMINIS

Publikované dňa: 5. 11. 2015 10:00 MILLAMINIS

S příchodem sychravého počasí zůstáváme nejraději v teple domova. Chodníky, silnice i koleje už zapadaly listím a později se na nich objeví první sníh. Na vlakovém nádraží Millaminis je však stále rušno. Průvodčí pobízejí cestující, aby rychleji nastupovali, a pak se pomalu dává vlaková souprava zase do pohybu a ujíždí dál do říše dětské fantazie a dobrodružství. Dopřejte svým dětem zábavu, která je jen tak neomrzí. Originální česká stavebnice Millaminis seznámí nejmenší cestovatele s prostředím železnice.

Vlakové nádraží se prodává ve dvou velikostně rozdílných variantách a je plně kompatibilní s ostatními řadami stavebnic. Dokoupit lze k němu i malé či velké koleje. Stavebnice ze speciální lehčené pěny je určena dětem od jednoho roku, protože zdravotně nezávadný materiál je bezpečný, měkký a pružný. Dalším jejím benefitem je odolnost vůči vodě.

O společnosti millaminis, s.r.o.:

Společnost millaminis s.r.o. vznikla v roce 2012 a byla založena úspěšným českým konstruktérem
a designérem hraček, Milošem Hábou. Ten po mnoha letech působení ve světě hračkářského průmyslu na domácí i mezinárodní půdě dospěl k rozhodnutí vyvinout a uvést na trh vlastní produkt, který ponese nejen jeho nápad, ale i jeho jméno. Po překonání mnoha úskalí a dovedení výroby produktu k dokonalosti, vznikla stavebnice pro nejmenší, která naplňuje nejen všechny představy celého týmu společnosti, ale přináší na hračkářský trh originální český výrobek, který v současnosti nemá přímou konkurenci. Více informací naleznete na: www.millaminis.com

Licence Friends on the MoveTM je rovněž nápadem Miloše Háby. Jedná se o vlastní zábavný ale zároveň i naučný licencovaný koncept, který ožije společně s produkty Millaminis. Zvířátka ve stavebnicích nahrazují osoby, které se během svého putování poznávají s dalšími zvířecími kamarády. Hlavními postavami jsou hrošík, krokodýl, žirafa a opičák.

Crest Communications a.s.
Michaela Tomková
Account Executive
Gsm: +420 731 613 608