CrossWorkout Challenge proběhne v Balance Clubu Brumlovka

Publikované dňa: 4. 11. 2015 13:27 BALANCE CLUB BRUMLOVKA

Všichni, co si rádi poměřují síly a překonávají vlastní hranice, se mohou těšit na CrossWorkout Challenge, který se uskuteční v sobotu 14. listopadu v Balance Clubu Brumlovka od 15.00 hodin. Soutěž se bude skládat ze tří částí, které proběhnou pod vedením zkušeného trenéra Jakuba Vobořila. Kategorie budou vypsány jak pro muže, tak i pro ženy.

Tréninkový systém CrossWorkout je kondiční intenzivní trénink o vysoké tepové frekvenci, který využívá práce s vlastní vahou, vzpíráním a další aerobní zátěží. Tento typ cvičení vyniká komplexností, funkčností a vysokým energetickým výdejem v průběhu tréninku," říká Jakub Vobořil, Aerobic Supervisor Balance Clubu Brumlovka. „CrossWorkout Challenge je způsob, jak umožnit nejen našim členům zhodnotit výsledky svého dlouhodobého tréninku a poměřit síly s ostatními," dodává Jakub Vobořil.

Akce je určena pro stálé členy Balance Clubu Brumlovka i hosty. Členové klubu mají vstup zdarma a hosté za účast zaplatí 300 Kč. Kapacita je však omezena, proto je nutné si s dostatečným předstihem rezervovat místo na recepci Balance Clubu Brumlovka.

Více informací na www.balanceclub.cz

Balance Club Brumlovka je exkluzivní klub, který se řadí mezi špičku českých fitness a wellness center v České republice. Hlavní filozofií klubu je přirozeně propojit zdravý vyvážený životní styl s relaxací. Balance Club Brumlovka je vybaven prostornou fitness a cardiozónou, 25metrovým bazénem, sály pro skupinové lekce, relaxační zónou se saunovým světem a střešní terasou v japonském stylu. Specializuje se a nabízí také lekce zaměřené na prevenci civilizačních chorob, pomoc při redukci váhy, antistresové lekce, tréninkové hodiny na vyrovnání svalových dysbalancí a další nadstandardní služby. www.balanceclub.cz

Daniel Sommer
Account Executive