HRUBÁ STAVBA PROJEKTU MATĚJKOVA DOKONČENA

Publikované dňa: 30. 5. 2012 18:28 CODECO

Společnost CODECO dokončila hrubou stavbu rezidenčního projektu MATĚJKOVA, pojmenovaného podle stejnojmenné ulice v pražských Vysočanech. Výstavba bytového domu pokračuje podle plánu, projekt bude dokončen v závěru letošního roku. V létě si budou moci zájemci prohlédnout vzorový byt.

Projekt MATĚJKOVA nabízí celkem 61 bytů s terasou či balkonem v dispozicích od 1+kk až po 4+kk. Ke každému bytu patří minimálně jedno parkovací stání a zděná sklepní kóje, které jsou stejně jako DPH již zahrnuty v ceně bytu. Byty jsou v nabídce ve třech úrovních standardů, a tedy i třech úrovních cen. Nejmenší začínají již na cenách 1,6 mil.Kč. V současné době je prodáno přes 40 % bytů.

„Nabízíme bydlení, po kterém je dnes největší poptávka. Kvalitní, za přijatelnou cenu, v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. Projekt je navíc vsazen do stávající zástavby, a protože se aktuálně jedná o poslední volnou parcelu v dané oblasti, mají obyvatelé jistotu, že jim v budoucnu nikdo před okny stavět nebude. S dokončením hrubé stavy se také otevřely velice hezké výhledy do zeleně směrem do vnitrobloku a parku Podviní," říká obchodní a marketingový ředitel společnosti CODECO Martin Jan. Pod architektonickým návrhem projektu je podepsána renomovaná architektonická kancelář LOXIA. Financování projektu zajišťuje Raiffeisen - Leasing Real Estate. Generálním dodavatelem stavby je společnost ČKD Praha DIZ. Vybavení koupelen zajišťuje společnost SIKO KOUPELNY, která nově nabízí také dodávku kuchyňské linky na klíč. Klienti si tak na jednom místě mohou v rámci klientských změn zařídit jak koupelnu, tak i kuchyňskou linku.

Jako u předchozích projektů společnosti CODECO, i u MATĚJKOVY je kladen důraz na prostorné a promyšlené dispozice s dostatkem úložných prostor, vysokou kvalitou standardů a použitých materiálů. Obyvatelé si kromě širokých možností klientských změn a služeb bytového architekta mohou volit ze tří úrovní standardů a tedy tří cenových hladin vybavení bytů. „Pro klienty znamená toto rozdělení jednoznačnou výhodu. Například byt 2+kk ve stejné výměře si mohou podle zvoleného standardu koupit za různě vysokou cenu. Záležet bude pouze na tom, kolik finančních prostředků chtějí do svého nového bydlení investovat," vysvětluje Martin Jan. A dodává: „Našim klientům poskytujeme na byt prodlouženou tříletou záruku a zdarma jim nabízíme poradenství k financování koupě bytu. Hypoteční makléři našeho dlouholetého spolupracujícího partnera CALLIDO FINANCE klientům pomohou vyjednat nejvýhodnější podmínky úvěru na trhu např. formou dražby nejvýhodnější hypotéky až u dvanácti bank."

Okolí projektu disponuje kompletní občanskou vybaveností. Ve vedlejší ulici je umístěna mateřská škola, poblíž je rovněž škola základní. V přilehlé ulici Sokolovská naleznou budoucí obyvatelé obchody, restaurace, banky, poštu, důležité úřady i polikliniku. Kulturní a sportovní vyžití slibuje nedaleká O2 arena, divadlo GONG a zejména nákupní centrum Galerie Harfa se supermarketem a 160 obchody, službami, restauracemi a kavárnami, nedaleko je rovněž Galerie Fénix. Pro chvíle oddechu poslouží novým obyvatelům dva veřejné parky Rokytka a Podviní, ať už je využijí pro procházky nebo pro jízdu na kole na nových cyklostezkách. Dopravní dostupnost je taktéž výborná. Autem trvá cesta do centra zhruba 10-15 minut, stejně jako prostředky MHD. Stanice metra B - Českomoravská se nachází v docházkové vzdálenosti zhruba 300 metrů, zastávka tramvaje je vzdálena jen pár kroků. V blízkosti jsou i vlaková nádraží Praha - Libeň a Praha - Vysočany.

Společnost CODECO vznikla v roce 2004 s cílem realizovat developerské projekty nejprve v Praze a později na území celé České republiky. Rozvíjí i projekty v Kazachstánu. Své aktivity směřuje převážně do developmentu kancelářských a rezidenčních projektů, do svého portfolia řadí také pronájmy průmyslových prostor a filmových ateliérů. Mezi úspěšně realizované bytové projekty společnosti CODECO se řadí: NA ZELENÉ HARFĚ - Praha 9, NAD BOTIČEM - Praha 4, POD HANSPAULKOU - Praha 6 a KOLOVRÁTEK - Praha 10. Na konci letošního roku bude dokončena výstavba nového rezidenčního projektu MATĚJKOVA v Praze 9. Nejvýznamnějším počinem společnosti CODECO je plánovaná a již zahájená postupná revitalizace 14hektarového území s původními průmyslovými objekty v Praze 9 - Vysočanech. Projektem KOLBENOVA CITY DEVELOPMENT se zrodí nová městská čtvrť Nové Vysočany s veškerou infrastrukturou.

Marcela Kukaňová
Tel.: + 420 222 927 119