NOVÉ TRENDY V NEJMODERNĚJŠÍ FITNESS TECHNICE - MYZONE

Publikované dňa: 16. 12. 2015 11:59 BALANCE CLUB BRUMLOVKA

Nové technologie pronikají do všech oblastí našeho života. Jednou z nich jsou i sportovní aktivity, zejména pak fitness a běh. Už nestačí si pouze měřit tepovou frekvenci. Cílem je sledovat osobní zlepšení a porovnávat konkrétní výsledky. Vhodným pomocníkem umožňujícím efektivně měřit a monitorovat fyzickou aktivitu, je systém MYZONE, který využívá i Balance Club Brumlovka na Praze 4. Jednoduchý sporttester podává rychlé a jasné informace a navíc respektuje osobní tepovou frekvenci a maximální výkon.

Doposud jsme systém MYZONE využívali na hodinách spinningu. Nyní však rozšiřujeme možnost monitoringu i v rámci fitness a vybraných lekcí jako jsou Kruhový trénink, CrossWorkout nebo třeba TRX," říká Jakub Vobořil, Aerobic Supervisor v Balance Clubu Brumlovka. „Nově již není potřeba vázat se pouze na náš klub. MYZONE umožňuje sledovat data v reálném čase pomocí Bluetooth i v chytrém telefonu a navíc jej propojovat i s dalšími aplikacemi," dodává Jakub Vobořil.

MYZONE je systém sledování pohybové aktivity člověka, který pomocí bezdrátového přenosu monitoruje tepovou frekvenci, kalorie, délku aktivit a MYZONE Effort Points za každou minutu efektivní aktivity. Tester tak umožňuje akceptovat výzvy v podobě soutěží mezi klienty, trenéry nebo i jinými kluby kdekoliv na světě.

Více informací na www.balanceclub.cz

Balance Club Brumlovka je exkluzivní klub, který se řadí mezi špičku českých fitness a wellness center v České republice. Hlavní filozofií klubu je přirozeně propojit zdravý vyvážený životní styl s relaxací. Balance Club Brumlovka je vybaven prostornou fitness a cardiozónou, 25metrovým bazénem, sály pro skupinové lekce, relaxační zónou se saunovým světem a střešní terasou v japonském stylu. Specializuje se a nabízí také lekce zaměřené na prevenci civilizačních chorob, pomoc při redukci váhy, antistresové lekce, tréninkové hodiny na vyrovnání svalových dysbalancí a další nadstandardní služby. www.balanceclub.cz

Daniel Sommer
Account Executive