DACHSER A CREST COMMUNICATIONS ZAHAJUJÍ SPOLUPRÁCI

Publikované dňa: 7. 1. 2010 20:07 CREST COMMUNICATIONS

Logistická společnost Dachser Czech Republic a.s. si vybrala za svou Public Relations agenturu Crest Communications a.s.

Dachser Czech Republic a.s. poskytuje široké spektrum logistických řešení a zasílatelských služeb. Je jedním z největších logistických providerů na světě a prostřednictvím své rozsáhlé sítě poboček zaujímá přední místo v oblasti sběrné služby v Evropě. V České republice nabízí služby European Logistics (evropské pozemní distribuce), Food Logistics (potravinová logistika s kontrolovanou teplotou), Air & Sea Logistics (letecká a námořní logistika) a Contract Logistics.
Generální ředitel Dachser Czech Republic a.s. Ing. Petr Kozel o spolupráci s Crest Communications řekl: „Logistika je specifický obor, který vyžaduje i na poli PR výjimečný přístup. Proto jsme rádi, že jsme pro naše PR našli spolehlivého partnera, který je nejen odborníkem v oblasti public relations, ale zná rovněž problematiku našeho oboru."

„Dachser Czech Republic a.s. je rodinnou logistickou firmou s dlouhou historií, významným postavením na trhu a vysokým odborným potenciálem. Vzhledem k tomu, že náš tým disponuje znalostmi a zkušenostmi z oboru logistiky, měli jsme velký zájem uspět v náročném výběrovém řízení, které Dachser organizoval. Jsme moc rádi, že se to podařilo a na tuto spolupráci se velice těšíme," komentuje tuto novou zakázku ředitel Crest Communications RNDr. Aleš Langr.

Andrea Pitronová
Tel.: + 420 222 927 113