POŽÁRNÍ STANICE PRO NEJMENŠÍ OCHRÁNCE

Publikované dňa: 7. 4. 2016 10:00 MILLAMINIS

Dne 4. května si připomínáme sv. Floriána, patrona všech hasičů. Díky tomuto dni nezapomínáme na statečnou a důležitou práci všech hasičů. Záchrana životů a boj s ohněm není ani tak prací, jako spíše životním posláním. Už i ti nejmenší si uvědomují výjimečnost hasičů a tak není divu, že nejeden malý kluk touží být právě jedním z nich. Prostřednictvím hry se stavebnicí Millaminis si svůj sen mohou splnit i ti nejmenší.

Velká požární stanice Millaminis obsahuje vše potřebné k tomu, aby se i ti nejmenší mohli přidat k jednotce a podílet se na záchraně svých kamarádů. Hasičská zbrojnice je plně vybavena a jednotka je připravena uhasit živel s pomocí požárního auta i letadla, které se hodí do těžko přístupných terénů. Český tvůrce hraček myslel na vše, co se bude malým hrdinům při hře hodit. Již od prvního roku jim stavebnice pomůže rozvíjet jemnou motoriku, představivost a vzdělá je v oblasti požární ochrany i prevence. Speciálně upravená lehčená pěna, z níž jsou jednotlivé dílky vyrobeny, je uzpůsobena pro ty nejmenší ručičky. Je měkká, pružná, naprosto bezpečná a zdravotně nezávadná.

O společnosti millaminis s.r.o.:

Společnost millaminis s.r.o. vznikla v roce 2012 a byla založena úspěšným českým konstruktérem a designérem hraček, Milošem Hábou. Ten po mnoha letech působení ve světě hračkářského průmyslu na domácí i mezinárodní půdě dospěl k rozhodnutí vyvinout a uvést na trh vlastní produkt, který ponese nejen jeho nápad, ale i jeho jméno. Po překonání mnoha úskalí a dovedení výroby produktu k dokonalosti, vznikla stavebnice pro nejmenší, která naplňuje nejen všechny představy celého týmu společnosti, ale přináší na hračkářský trh originální český výrobek, který v současnosti nemá přímou konkurenci. Více informací naleznete na: www.millaminis.com

Licence Friends on the MoveTM je rovněž nápadem Miloše Háby. Jedná se o vlastní zábavný ale zároveň i naučný licencovaný koncept, který ožije společně s produkty Millaminis. Zvířátka ve stavebnicích nahrazují osoby, které se během svého putování poznávají s dalšími zvířecími kamarády. Hlavními postavami jsou hrošík, krokodýl, žirafa a opičák.

Pro více informací kontaktujte
Crest Communications a.s.

Michaela Tomková
Ostrovní 30, 110 000 Praha
mobil: + 420 731 613 608
E-mail:michaela.tomkova@crestcom.cz

Prílohy

Pozarni stanice MM_box.png
Mnoho záchranářských dobrodružství si děti užijí s Velkou požární stanicí Millaminis, která je dostupná za 780,- Kč. Tato česká a kvalitní hračka obsahuje 34 dílků a je plně kompatibilní s dalšími řadami stavebnice Millaminis.
Pozarni stanice MM.png
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ