DARAMIS POŘÁDÁ DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V REZIDENČNÍM PROJEKTU TRIO RESIDENCE. PROJEKT BUDE DOKONČEN LETOS V LÉTĚ, AKTUÁLNĚ JE PRODÁNO 81% BYTŮ

Publikované dňa: 15. 6. 2015 9:14 DARAMIS

V sobotu 20. června 2015 od 9.30 do 13 hodin otevře společnost Daramis široké veřejnosti vzorový byt v projektu Trio Residence.

Trio Residence v lokalitě pražského Zličína sestává ze tří bytových domů s 58 byty o velikosti od 1+kk do 4+kk. Ke každému bytu náleží balkon a sklepní kóje, byty v 1. nadzemním podlaží mají kromě toho k dispozici i vlastní předzahrádku. V prodeji jsou nejenom bytové jednotky s balkonem, ale i s prostornou terasou.

„Projekt vychází vstříc současným požadavkům na bydlení, a proto nabízí budoucím obyvatelům kromě příjemného a funkčního zázemí také dětské hřiště a privátní park. Aktivní životní styl umožní i nedaleká cyklostezka a rozsáhlý městský park, kde každý může využívat benefitů klidné a přitom jednoduše dostupné lokality s maximální občanskou vybaveností," říká Martin Vachek, ředitel marketingu a prodeje společnosti Daramis.

Lokalita, ve které se Trio Residence nachází, disponuje širokými nákupními možnostmi, od drobných obchůdků a poboček velkých řetězců až po nákupní centrum Metropole Zličín. Ta nabízí kromě mnoha nákupních alternativ rovněž široké možnosti zábavy včetně multikina nebo fitness centra. Přímo před bytovým projektem se nachází zastávka autobusu, kterým se jeho obyvatelé dostanou za několik minut ke stanici metra B, odkud je to 20 minut jízdy do centra města.

www.daramis.com

www.trioresidence.cz

Společnost Daramis byla založena v roce 2000, předmětem její činnosti je nákup, výstavba a správa rezidenčních a komerčních nemovitostí. Doposud firma dokončila 10 realitních projektů s cca 1 200 byty a aktuálně probíhají přípravné práce na nových rezidenčních projektech o zhruba 2 800 bytech. Mezi dokončené projekty Daramis patří např. bytové projekty Sedmikráska, Nad Motolským Hájem I a II, Rezidence Tupolevova I a II, River Lofts a Nad Vltavským údolím. Kromě rezidenčních má Daramis ve svém portfoliu i komerční projekty (např. Kodaňská Office Centre) a hotely (Parkhotel Praha).

Jana Bakešová
tel.: + 420 222 927 111
gsm : + 420 731 613 604
e-mail: jana.bakesova@crestcom.cz