V OC QUADRIO PROBĚHL KŘEST ŽIVOTOPISNÉHO DÍLA EMILA A DANY ZÁTOPKOVÝCH

Publikované dňa: 30. 6. 2016 10:40 OBCHODNÍ CENTRUM QUADRIO

Ve čtvrtek 23. června se ve Fan Zone Českého olympijského týmu v OC Quadrio, uskutečnil křest životopisného díla Dana a Emil Zátopkovi – Náš život pod pěti kruhy. Knihu pokřtila sama autorka Dana Zátopková společně s dalšími legendárními olympioniky.

Nová kniha Dana a Emil Zátopkovi - Náš život pod pěti kruhy je poutavým a zábavným vyprávěním dvou legendárních atletů o sportovních a životních úspěších i peripetiích. Pravdivé vyprávění manželů odhalí jejich dětství, společné soužití i život na atletické dráze. V knize se nacházejí dosud nepublikované fotografie obou partnerů s autentickými prvky hovorové a obecné češtiny i nářečí. Kniha obsahuje téměř 600 stran a Dana Zátopková na ní pracovala intenzivně poslední tři roky. Zakoupit jí lze v síti prodejen Neoluxor a v internetovém obchodu vydavatelství Academia.

Program společných akcí ČOV a OC Quadrio je k nalezení na FB Olympijský tým nebo na webu www.fandimevquadrio.cz

OC Quadrio je podporovatelem Českého olympijského týmu v letech 2016 - 2018, zůstane tedy místem pro setkávání s Českým olympijským týmem a jeho aktivitami v centru Prahy nejen během letních měsíců. V průběhu celého roku jsou na programu pravidelné akce zaměřené na české fanoušky. Ti se mohou těšit na autogramiády, křty knih, výstavy i osvětové akce určené mladým sportovcům a dětem.

Multifunkční komplex Quadrio se nachází nad stanicí metra Národní třída. Prosklená budova s pozoruhodnou architekturou nabízí obchodní prostory o rozloze 8 500 m2, kanceláře o celkové velikosti 16 400 m2 a 250 parkovacích míst. Čtyřpatrová nákupní galerie s více než šedesáti obchody se stala oblíbeným místem v samém centru Prahy, kde lidé tráví čas při obědech, pracovních schůzkách i každodenních nákupech. Součástí OC Quadrio je i venkovní prostranství s pohyblivou skulpturou od umělce Davida Černého, která představuje hlavu významného spisovatele Franze Kafky. www.quadrio.cz

Daniel Sommer
Account Executive
Gsm : +420 778 543 041