NA TERASE OC QUADRIO PROBÍHAJÍ PRAVIDELNÉ LEKCE JÓGY

Publikované dňa: 4. 8. 2016 10:15 OBCHODNÍ CENTRUM QUADRIO

Uklidnit své tělo a mysl můžete nově na velmi neobvyklém místě. Na terase Obchodního centra Quadrio na Národní třídě se můžete každé pondělí a středu zdarma připojit k lekci jógy. Cvičení pod vedením zkušené lektorky Dáši Gebauerové probíhá za příznivého počasí vždy od 7:30 do 8:30 hodin.

Stále více lidí objevuje pozitivní účinky jógy na tělo i mysl. Jóga rozvíjí flexibilitu a stabilitu těla a přináší duševní rovnováhu. Příjemný zážitek ze cvičení na terase OC Quadrio umocní navíc neopakovatelný výhled na staré město a Pražský hrad.

Pravidelných lekcí se může zúčastnit opravdu každý. Kapacita je 25 lidí, tudíž je dobré si včas zarezervovat místo přes formulář na internetových stránkách www.quadrio.cz

Více informací na www.quadrio.cz

OC Quadrio je podporovatelem Českého olympijského týmu v letech 2016 - 2018, zůstane tedy místem pro setkávání s Českým olympijským týmem a jeho aktivitami v centru Prahy nejen během letních měsíců. V průběhu celého roku jsou na programu pravidelné akce zaměřené na české fanoušky. Ti se mohou těšit na autogramiády, křty knih, výstavy i osvětové akce určené mladým sportovcům a dětem.

Multifunkční komplex Quadrio se nachází nad stanicí metra Národní třída. Prosklená budova s pozoruhodnou architekturou nabízí obchodní prostory o rozloze 8 500 m2, kanceláře o celkové velikosti 16 400 m2 a 250 parkovacích míst. Čtyřpatrová nákupní galerie s více než šedesáti obchody se stala oblíbeným místem v samém centru Prahy, kde lidé tráví čas při obědech, pracovních schůzkách i každodenních nákupech. Součástí OC Quadrio je i venkovní prostranství s pohyblivou skulpturou od umělce Davida Černého, která představuje hlavu významného spisovatele Franze Kafky. www.quadrio.cz

Daniel Sommer
Account Executive
Gsm : +420 778 543 041