V OC QUADRIO PROBĚHNE AUTOGRAMIÁDA MEDAILISTŮ Z RIA

Publikované dňa: 22. 8. 2016 11:05 OBCHODNÍ CENTRUM QUADRIO

V úterý 23. srpna od 12:30 hodin proběhne v OC Quadrio autogramiáda medailistů z Letních olympijských her v Rio de Janeiru. Do Fan Zone Českého olympijského týmu v prvním patře si pro podpis a fotografii mohou přijít všichni fanoušci.

Nezapomenutelný zážitek, kterým je osobní setkání s olympijským medailistou, může zažít opravdu každý přímo v centru Prahy. Kromě autogramiády si lze ve Fan Zone Czech Team v OC Quadrio vyzkoušet virtuální realitu od Samsungu a zakoupit kompletní oficiální Rio olympijskou kolekci 2016. Za vidění stojí také originální plastika z dílny Davida Černého, která znázorňuje běžící nohy Emila Zátopka.

Program společných akcí ČOV a OC Quadrio je k nalezení na FB Olympijský tým nebo na webu www.fandimevquadrio.cz

OC Quadrio je podporovatelem Českého olympijského týmu v letech 2016 - 2018, zůstane tedy místem pro setkávání s Českým olympijským týmem a jeho aktivitami v centru Prahy nejen během letních měsíců. V průběhu celého roku jsou na programu pravidelné akce zaměřené na české fanoušky. Ti se mohou těšit na autogramiády, křty knih, výstavy i osvětové akce určené mladým sportovcům a dětem.

Multifunkční komplex Quadrio se nachází nad stanicí metra Národní třída. Prosklená budova s pozoruhodnou architekturou nabízí obchodní prostory o rozloze 8 500 m2, kanceláře o celkové velikosti 16 400 m2 a 250 parkovacích míst. Čtyřpatrová nákupní galerie s více než šedesáti obchody se stala oblíbeným místem v samém centru Prahy, kde lidé tráví čas při obědech, pracovních schůzkách i každodenních nákupech. Součástí OC Quadrio je i venkovní prostranství s pohyblivou skulpturou od umělce Davida Černého, která představuje hlavu významného spisovatele Franze Kafky. www.quadrio.cz

Daniel Sommer
Account Executive