CZ SK EN

LEKVI DEVELOPMENT

http://lekvi.cz/cs/

O skupině Lekvi Development:

Společnost Lekvi Development s.r.o. se zaměřuje na výstavbu retailových parků v České republice a na Slovensku. V současnosti rovněž připravuje expanzi i do dalších zemí střední a východní Evropy. V tomto oboru disponuje špičkovým know how postaveným na analýzách tržního prostředí v lokalitách vytipovaných pro výstavbu menších či středně velkých obchodních center. Při přípravě svých projektů zohledňuje aktuální trendy v nakupování zahrnující například úspory času i dopravních nákladů pro spotřebitele, nebo obecně řečeno celkovou ekonomickou efektivitu prodeje spotřebního zboží a služeb v menších obchodních parcích.

Lekvi Development je součástí realitní, developerské a investiční skupiny Lekvi Group. Ta byla založena v roce 2007, následně si vybudovala silnou pozicí na českém trhu rezidenčních i komerčních nemovitostí. Lekvi Group pro své klienty z řad jednotlivců i developerů zajišťuje komplexní realitní služby – od prodeje a pronájmu nových nebo second-handových nemovitostí až po jejich profesionální správu.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 22. 6. 2017 14:17 LEKVI DEVELOPMENT

Realitní a investiční skupina Lekvi Group letos slaví 10 let působení na českém trhu s rezidenčními a komerčními nemovitostmi. Při této výjimečné příležitosti uspořádala v prostorách projektu Central Park Praha neformální garden party pro několik desítek hostů ze širokého spektra developerských, stavebních nebo investičních společností. Na všechny přítomné čekal příjemný podvečer v místním soukromém parku, kde si mohli užít dobré jídlo, grilování, degustaci vybraných jihoamerických vín a ochutnávku koňaků. Nechybělo ani tradiční narozeninové krájení dortu.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 15. 6. 2017 13:49 LEKVI DEVELOPMENT

Česká republika je velmi oblíbená mezi zahraničními investory, kteří poptávají rezidenční a komerční nemovitosti. Převládají mezi nimi kupci z Ruska a dalších zemí Společenství nezávislých států (SNS), Vietnamu nebo Velké Británie. O český realitní trh však začínají projevovat zájem rovněž občané Číny a Izraele. Podle analýzy realitní kanceláře Lekvi Group, která se zaměřuje především na zahraniční klientelu z východních zemí, je to dáno ekonomickou stabilitou a dobrou bezpečnostní situací v České republice, jež zaručuje udržení hodnoty investice, případně její další zhodnocení. Tuzemské developerské projekty jsou navíc považované za velmi kvalitní.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.