CZ SK EN

EDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTING

http://www.edifice.cz

Společnost EDIFICE construction & consulting, s.r.o. patří k předním tuzemským dodavatelům komplexních konzultačních služeb v oblasti realitního podnikání a řízení staveb. Tyto služby lze rozdělit do pěti základních oblastí: business development v realitním sektoru, development management, projektové řízení, cenové řízení a technický dozor. Konzultační činnost navíc zahrnuje také komplexní poradenské služby při investování do realit jako investičního nástroje, včetně přípravy a komplexního řízení realitního projektu a kvalitního a realistického business plánu. EDIFICE byla založena v roce 2004. Jedná se o čistě českou společnost, která momentálně úspěšně působí na českém, slovenském a americkém trhu. Své služby poskytuje významným českým i zahraničním investorům do realit, developerům a uživatelům nemovitostí jako např. společnostem Ernst & Young, RSJ Private Equity nebo Techo.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 20. 9. 2016 15:26 EDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTING

Rezidenční projekt Krejcárek na pomezí Libně a Vysočan sestává z pěti domů a celkem 248 bytů o velikosti 1+kk až 3+kk, včetně unikátních loftových bytů. EDIFICE construction & consulting má v projektu na starosti projektové a cenové řízení, vůbec poprvé je ale i developerem a to ve spolupráci s EDIFICE Krejcárek, s.r.o. a americkou investiční společností Taris Real Estate, která je zároveň majoritním vlastníkem ve společnosti EDIFICE Krejcárek s.r.o.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 16. 8. 2016 12:18 EDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTING

Zcela dokončena byla kuchyně, ve které byly vyměněny všechny povrchy, a byla instalována veškerá kuchyňská technologie. V přízemí, prvním, osmém a devátém patře v objektu B byla realizována generální oprava 127 pokojů, při které došlo ke kompletní výměně všech povrchů, instalací a interiérového vybavení a to jak nábytku volného, tak vestavěného.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 16. 6. 2016 10:35 EDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTING

Přední tuzemský dodavatel komplexních konzultačních služeb v oblasti realitního podnikání a řízení staveb společnost EDIFICE construction & constulting posiluje svůj tým. Novým obchodním ředitelem a spolumajitelem firmy se stal Karel Slavíček, který jako jednatel figuruje i v nově vzniklé společnosti EDIFICE Krejcárek založené pro účely výstavby bytového projektu na pražském Krejcárku v Praze 9.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 12. 11. 2015 12:15 EDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTING

Necelý měsíc od zisku titulu Stavba roku 2015 se nová budova ZŠ Dobřichovice stala v silné konkurenci dalších 40 projektů vítězem Ceny čtenářů v 17. ročníku Best of Realty – Nejlepší z realit 2015. Cenu každoročně udělují organizátoři soutěže na základě hlasování veřejnosti, ze kterého vzejde jeden vítězný projekt napříč všemi soutěžními kategoriemi. Projekt tak dokazuje zájem nejen odborné veřejnosti, ale líbí se i veřejnosti laické. Návrhem architektonického řešení byl pověřen ateliér Šafer Hájek Architekti a hladký průběh výstavby zajistila na pozici projektového manažera společnost EDIFICE construction & consulting s.r.o. Galavečer Best of Realty 2015 se uskutečnil ve středu 11. listopadu v Praze.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 16. 10. 2015 11:03 EDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTING

Novou budovu ZŠ Dobřichovice, která již od minulého podzimu zažívá ostrý provoz běžného chodu základní školy, ocenili i profesionálové z oboru v soutěži Stavba roku 2015. Novostavba ZŠ Dobřichovice se stala jedním z pěti vítězů tohoto soutěžního klání. Za jejím architektonickým návrhem stojí ateliér Šafer Hájek Architekti a projektovým manažerem byla společnost EDIFICE construction & consulting s.r.o.

Zobrazit celou zprávu

Soubory ke stažení
EDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTING

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.