CZ SK EN

Würth

https://www.wuerth.cz/cs/wuerth_cz/company/company.php

Společnost Würth je předním světovým tvůrcem i výrobcem montážních materiálů a techniky. Skupina Würth byla založena v Německu v roce 1945 Adolfem Würthem, po jeho smrti v roce 1954 převzal vedení firmy jeho 19letý syn Reinhold Würth, který ji vede dodnes. Do České republiky vstoupila skupina Würth v roce 1992 a díky rychle rostoucímu týmu profesionálně vyškolených obchodních zástupců se brzy stala jedničkou mezi tuzemskými distributory montážní techniky. Na počátku byla firma specialistou na šrouby, dnes je odborníkem na veškerou montážní a upevňovací techniku. Její portfolio čítá přes 100 tisíc produktů od šroubů a hmoždinek, přes chemicko-technické produkty, kování pro nábytek a stavební kování a instalační materiály, až po drobné díly pro automobily, nářadí, stroje či zásobovací a odběrové systémy. Zkrátka vše pro řemesla spojená s automobily, zpracováním dřeva či kovů i pro stavební firmy a velké průmyslové podniky.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 27. 6. 2024 9:37 Würth

Společnost Würth, přední světový dodavatel montážních a spojovacích materiálů, se stala partnerem nového týmu eForce Prague Formula, v němž studenti Fakulty strojní i Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze vyvíjejí závodní vůz s cílem soutěžit ve světovém seriálu Formula Student. Společnost Würth podpořila stavbu plně autonomního elektrického modelu formule. Pro úspěch studentů v této soutěži poskytla pneumatické a ruční nářadí k výrobě nezbytných komponentů do jimi navrženého závodního vozu.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 29. 5. 2024 10:08 Würth

S nástupem letních veder společnost Würth, lídr v oblasti montážních a spojovacích materiálů, rozšířila svůj sortiment pracovního oblečení MODYF o speciální lehké chladicí doplňky. Ty stačí namočit na pouhých pár minut do vody, poté lehce otřepat a vodní chlazení pak zajistí pracovníkovi příjemný chladivý efekt, který mu umožní pohodlně pracovat i na přímém slunci až po dobu 8 hodin.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 23. 4. 2024 8:56 Würth

Společnost Würth, přední světový dodavatel montážních materiálů a výrobce potřeb pro řemeslníky, i v letošním roce podpořila dobrovolnickou akci Ukliďme Česko. Kromě aktivního zapojení zaměstnanců do samotného úklidu, darovala dobrovolníkům této největší dobrovolnické iniciativy v České republice 3 000 párů speciálních protipriřezových ochranných rukavic pro zajištění bezpečí dobrovolníků při úklidu přírody od nejrůznějších odpadků.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 18. 4. 2024 9:37 Würth

Společnost Würth, lídr v oblasti dodávek montážních a spojovacích materiálů, prostřednictvím výdejních automatů ORSY®, poskytuje výrobním závodům, jako jsou například Yanfeng a ZVVZ MACHINERY, řešení adresné distribuce nářadí, pracovních pomůcek a spotřebních materiálů. Díky automatizaci evidence vydaného materiálu získávají průmyslové podniky dokonalý přehled o spotřebě pracovních pomůcek. Do automatů je možné také vracet nevyužitý či opotřebovaný materiál či nastavit přesné množství materiálu, které si mohou jednotliví zaměstnanci či oddělení za určité období vyzvednout. Díky automatům, které jsou dle potřeby doplňovány pracovníky společnosti Würth, se snižují náklady na skladovací prostory, spotřebu materiálu i pracovní sílu.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 2. 4. 2024 14:10 Würth

Společnost Würth, přední světový dodavatel montážních a spojovacích materiálů, sestavuje mobilní prodejny Bauloc pro zásobování kvalitním stavebním materiálem přímo na staveništi. Ty navrhuje a vybavuje materiálem tak, aby optimalizovaly stavební procesy, zkrátily dodací lhůty materiálů a celkově zefektivnily výstavbu. Umožňuje tak stavbařům efektivní plánování pracovních procesů a zajišťuje přesné dodávky materiálů podle individuálních potřeb stavebních projektů. Využívána je nyní například při výstavbě rezidenčního projektu Smíchov City, obchvatu Nová Paka či modernizaci trati Praha Bubny.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.