Klient

ThePrime Real Estate Gala

THEPRIME REAL ESTATE GALA

Součástí akce, která se konala 15. února v Praze na Žofíně, bylo vyhlášení výsledků soutěže nejlepších realitních projektů a společností roku 2022 v 9 kategoriích, kde hlavní roli hrála udržitelnost, principy ESG a podpora komunit. Výtěžek z galavečera, jehož moderátorem byl Marek Eben a mimo jiné se při něm vydražilo dílo světově proslulého pop-artového umělce Pasty Onera, šel na pomoc opuštěným dětem a jejich pěstounským rodinám.

Akci pořádal realitní a investiční zpravodajský portál www.theprime.cz a jeho majitel – dlouholetý komentátor dění na realitním a investičním trhu v České republice a v regionu CEE Robert McLean, který je sám již řadu let pěstounem.

ThePrime Real Estate Gala

Vydáno dne: 16.02.2023

FOTOGRAFICKÁ TISKOVÁ ZPRÁVA Z GALAVEČERA THEPRIME REAL ESTATE GALA - PRO NEZISKOVOU ORGANIZACI ROZUM A CIT SE VYBRALO 689 000 KČ

Včerejší velká realitní akce ThePrime Real Estate Gala, která se uskutečnila v Praze na Žofíně, podpořila neziskovou organizaci Rozum a Cit, z.s. pomáhající opuštěným dětem a jejich pěstounským rodinám. Dražba díla světově proslulého pop-artového umělce Pasty Onera a charitativní tombola vynesly pro Rozum a Cit, z. s. celkem 689 000 Kč. Akce se zúčastnilo na 350 významných aktérů českého trhu nemovitostí od developerů přes banky a investiční společnosti až po realitní agentury, architekty, právníky a profesní sdružení. Při galavečeru byly zároveň vyhlášeny výsledky a předány ceny nejlepším realitním projektům roku 2022 v 9 kategoriích. Rozhodující roli při tom hrála udržitelnost, principy ESG a podpora komunit.

Read More

ThePrime Real Estate Gala

Vydáno dne: 16.02.2023

NA REALITNÍM GALAVEČERU THEPRIME REAL ESTATE GALA BYLY VYHLÁŠENY NEJLEPŠÍ UDRŽITELNÉ A ESG PROJEKTY A FIRMY. PRO NEZISKOVOU ORGANIZACI ROZUM A CIT SE VYBRALO 689 000 KČ

Při včerejším galavečeru na pražském Žofíně, jehož se zúčastnilo na 350 významných aktérů českého trhu nemovitostí, byly vyhlášeny výsledky a předány ceny nejlepším realitním projektům roku 2022 v 9 kategoriích. Rozhodující roli při tom hrála udržitelnost, principy ESG a podpora komunit. Galavečer zároveň podpořil neziskovou organizaci Rozum a Cit, z.s., která pomáhá opuštěným dětem a jejich pěstounským rodinám. Dražba díla světově proslulého pop-artového umělce Pasty Onera a charitativní tombola vynesly pro Rozum a Cit, z. s. celkem 689 000 Kč.

Read More

ThePrime Real Estate Gala

Vydáno dne: 05.01.2023

THE PRIME: 15. ÚNORA 2023 SE V PRAZE NA ŽOFÍNĚ USKUTEČNÍ 1. ROČNÍK THEPRIME REAL ESTATE GALA

Součástí akce bude vyhlášení výsledků soutěže nejlepších realitních projektů roku 2022 v 9 kategoriích, kde hlavní roli bude hrát udržitelnost, principy ESG a podpora komunit. Výtěžek z galavečera, jehož moderátorem bude Marek Eben a mimo jiné se při něm bude dražit dílo světově proslulého pop-artového umělce Pasty Onera, půjde na pomoc opuštěným dětem a jejich pěstounským rodinám.

Read More