CZ SK EN

Urbanity

https://www.urbanity.cz

URBANITY je nemovitostní skupina, která působí v segmentu prémiových komerčních nemovitostí. Jejím záměrem je budování průmyslových kampusů nové generace, kde přidanou hodnotu tvoří prostředí výrazně orientované na potřeby a komfort jejich nájemců. Koncept projektů „made by Urbanity“ vychází vstříc individuálním nárokům moderních zaměstnavatelů, a především jejich zaměstnanců, stejně jako požadavkům na ekologickou a energetickou udržitelnost vlastního provozu. Svým komplexním urbanistickým řešením jsou realizace skupiny Urbanity, jež je součástí investiční skupiny M.L.Moran založené roku 1996, na českém trhu ojedinělé a představují budoucnost kultivace průmyslových areálů a brownfieldů pro 21. století.

 

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 19. 6. 2024 9:30 Urbanity

Nemovitostní skupina Urbanity získala stavební povolení na výstavbu průmyslového areálu v Bruntále. Bude se jednat již o druhý výrobní kampus skupiny Urbanity, který si stejně jako ten v Tachově bude zakládat na úspornosti, kvalitním pracovním prostředí, jedinečné architektuře i úzké spolupráci s představiteli města a místními obyvateli. Součástí jsou čtyři mimořádně úsporné budovy, které poskytnou celkem 53 600 m² ploch k pronájmu. Areál opět počítá s občanskou vybaveností a s dostatkem zeleně a přírodních prvků. Architektem projektu je ateliér JA architekti a investice se bude pohybovat v řádech miliard korun, přičemž projekt by měl být dokončen do tří let.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 26. 4. 2024 10:57 Urbanity

Prestižní cenu Sustainability Star 2024 od vědecké rady konference Czech & Slovak Sustainability Summit získal Urbanity Campus Tachov. Projekt nemovitostní skupiny Urbanity představuje moderní přístup k průmyslovému developmentu, který staví na vysokých standardech a technologiích šetrných k životnímu prostředí. Výrobní areál se umístil mezi deseti nejlepšími projekty z hlediska udržitelnosti v rámci druhého ročníku soutěže. Summit si klade za cíl představit projekty, které měly prokazatelně pozitivní dopad na životní prostředí nebo společnost. Cenu 25. dubna v Cubex Centru Praha převzala Markéta Šimáčková, COO a Deputy CEO společnosti Urbanity.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 12. 2. 2024 12:29 Urbanity

Nemovitostní skupina Urbanity právě zahájila ve svém průmyslovém kampusu v Tachově výstavbu dalších dvou výrobních budov. Nabízené jednotky od 5.000 m2 do 18.200 m2 si budou moci klienti přizpůsobit na míru jejich potřebám. Splňovat budou ty nejnáročnější požadavky na vnitřní uspořádání i kvalitu pracovního prostředí. Urbanity Campus Tachov se stal vůbec prvním průmyslovým areálem v České republice, který získal prestižní mezinárodní ocenění BREEAM Communities. Střechy obou hal budou osázeny fotovoltaickými panely s napojením na bateriové úložiště a samozřejmostí jsou také elektronabíjecí stanice pro automobily.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 12. 12. 2023 10:01 Urbanity

Dvě první místa si z letošního ročníku soutěže Estate Awards odnesla nemovitostní skupina Urbanity. Její výrobní areál Urbanity Campus Tachov zvítězil v kategorii Udržitelnost a ekologie. V kategorii Industriální projekt roku navíc bodoval areál ještě jednou, když prvenství získala výstavba budovy Gama. Výsledky soutěže byly vyhlášeny na galavečeru ve středu 6. prosince v Empire Hall ve Slovanském domě.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 30. 11. 2023 10:50 Urbanity

K energetické nezávislosti s využitím obnovitelných zdrojů směřuje výrobní komplex Urbanity Campus Tachov. Pomůže mu k tomu uchovávání přebytků zelené elektřiny v nově spuštěném bateriovém úložišti s celkovou kapacitou 1,4 MWh. To je napojené na střešní solární elektrárnu o výkonu 5 MWp, která je největší svého druhu v Česku. Vyrobená energie pokryje až 40 % roční spotřeby výrobního areálu, nemovitostní skupina Urbanity navíc plánuje kapacitu uložiště v příštích letech významně rozšířit.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.