Klient

OBJEDNÁME

resources/f/klienti/216/logo/327574229_568101495221984_8252116340480791668_n.jpg

https://objedname.eu/

Objednáme sdružuje restaurace, které společně vyvíjejí vlastní komplexní objednávkový systém. Princip je takový, že zapojené restaurace navrhují nové funkce, vzájemně o nich hlasují a ty nejlepší návrhy Objednáme implementuje. Za roky fungování tak vznikl komplexní ekosystém, který se neustále posouvá vpřed a obslouží každou činnost restaurace – od e-shopu a mobilní aplikace na míru, přes zařízení pro personál v restauraci až po aplikaci pro kurýry. Restaurace kromě fixní sazby neplatí žádná procenta navíc – předem tak ví, s jakými náklady počítat.

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 03.10.2024

RESTAURACÍM ZAČÍNÁ HLAVNÍ SEZÓNA OBJEDNÁVEK PŘES ROZVOZ. V CHLADNÝCH MĚSÍCÍCH ROSTOU PRŮMĚRNĚ O 30 PROCENT

Společnost Objednáme, poskytující komplexní digitální objednávkový systém pro restaurace, provedla průzkum na téma uzavírání letních zahrádek a začátku sezóny rozvozů. Uzavření zahrádek znamená pro restaurace pokles tržeb v průměru o 35 procent, v chladných měsících však průměrně o 30 procent roste počet rozvážených objednávek, kterými lze pokles tržeb vyrovnat.

Zobrazit celou zprávu

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 26.08.2024

ČEŠI JSOU PŘI PLACENÍ SPROPITNÉHO ZAOKROUHLOVAČI. PRŮMĚRNÉ DÝŠKO JE 23 KORUN

Společnost Objednáme provedla průzkum na téma spropitné. Vyplývá z něj, že Češi jsou zatím stále spíše „zaokrouhlovači“, než že by dýško dávali jasným procentem z útraty, například deset či patnáct procent. V tomto roce činila průměrná výše peněz od cesty přes dovoz 23 korun, což je průměrně asi jen pět procent z výše objednávky. Negativní vliv na výši spropitného má i zdražování.

Zobrazit celou zprávu

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 23.07.2024

PIZZA SE V NAŠEM JÍDELNÍČKU ZABYDLELA, ČEŠI ALE MAJÍ SVÉ SPECIFICKÉ CHUTĚ I SEZÓNNÍ PREFERENCE

Praha 23. července 2024 – Původem italská pizza si našla cestu do srdcí Čechů a stala se jedním z nejoblíbenějších pokrmů v zemi. Přestože v žebříčku našich nejoblíbenějších jídel stále drží prim česká klasika – svíčková, řízek, guláš a knedlo-vepřo-zelo, tak mezi nejprodávanější jídla v restauracích pizza bezesporu patří. A získává si další příznivce, zejména u mladší generace, protože je často volbou občerstvení pro neformální setkání s přáteli nebo při sledování filmu a sportovních událostí. Přestože klasické italské receptury jsou stále populární, podle společnosti Objednáme si český trh vyvinul své vlastní preference a chutě.

Zobrazit celou zprávu

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 16.07.2024

SPOLEČNOST OBJEDNÁME VYZÝVÁ MAJITELE RESTAURACÍ K AKCI

Praha 16. července 2024 – Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho budou restauratéři mít? Digitální systém šitý na míru vlastním potřebám, který se mohou rozhodnout kdykoliv začít využívat.

Zobrazit celou zprávu

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 20.06.2024

STARTUP OBJEDNÁME UŽ DIGITALIZOVAL PŘES 500 RESTAURACÍ. NYNÍ BROJÍ PROTI VYSOKÝM PROVIZÍM DOVÁŽKOVÝCH SLUŽEB

Zavedené donáškové firmy si účtují téměř třetinu z ceny každé objednávky. Český startup Objednáme, poskytující komplexní digitální objednávkový systém pro restaurace, chce skrze novou funkci restauracím usnadnit provoz vlastních rozvozů a snížit tak i cenu pro koncové zákazníky.

Zobrazit celou zprávu