CZ SK EN

HUISMAN

http://www.huisman-cz.com

Společnost Huisman, která působí ve Sviadnově od roku 1997, je specialista v konstrukčním navrhování a výrobě „hi-tech“ strojírenských výrobků s vysokou přidanou hodnotou pro energetický, námořní, těžební, železniční a zábaví průmysl. Mezi produkty firmy patří mobilní vrtné soupravy, námořní a pozemní jeřáby, řešení pro pokládání potrubí v moři, zařízení pro zábavní průmysl, podvozky pro stavební a údržbová kolejová vozidla, kompozitní trubky a další.

Výrobky společnosti Huisman míří zejména na export do celého světa. Zařízení ze Sviadnova je možné vidět například v Mexickém zálivu, u pobřeží Afriky, na amerických ropných polích, v západní Austrálii nebo v Hongkongu. Česká společnost je členem nadnárodní skupiny Huisman, ktrá byla založena v roce 1929. Centrála společnosti je v Nizozemí. Kromě Sviadnova má Huisman výrobní závody v Číně, Brazílii a Nizozemí. Obchodní zastoupení včetně projektové a servisní podpory je dále ve Spojených státech amerických, v Norsku a v Singapuru.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 26. 6. 2024 9:28 HUISMAN

Společnost Huisman Czech Republic spustila provoz své první fotovoltaické elektrárny ve svém vývojovém a výrobním areálu ve Sviadnově u Frýdku-Místku. Na střechu administrativní budovy byla instalována fotovoltaika o celkovém výkonu téměř 50 kWp. V následujících letech plánuje Huisman Czech Republic zprovoznit přes 2000 solárních panelů s celkovým výkonem okolo 930 kWp. Souhrnná investice do vlastních solárních elektráren bude rámcově v desítkách milionů Kč včetně příslušenství a úprav střešních konstrukcí.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 29. 5. 2024 13:38 HUISMAN

Společnost Huisman, světový lídr ve vývoji a výrobě těžkých konstrukcí, vstupuje na trh přístavní logistiky a pro Hutchison Ports ECT Rotterdam, jednoho z předních provozovatelů kontejnerových terminálů v Evropě, dodá řadu automatických stohovacích jeřábů (Automated Stacking Cranes). Jeřáby, které musí zvládnout 4 miliony cyklů za 30 let, budou sloužit k efektivní manipulaci s lodními kontejnery v přístavu. Ve výrobním závodu Huisman Czech Republic ve Sviadnově budou mít na starosti například všechny svařovací práce.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 24. 4. 2024 11:43 HUISMAN

Společnost Huisman Czech Republic vyrábí a testuje přechodové lávky pro společnost SMST, která se specializuje na návrh a výrobu zařízení pro námořní průmysl. Tyto lávky (tzv. gangways) jsou vybaveny špičkovou technologií, která zajišťuje bezpečný a pohodlný přesun osob a nákladu mezi plavidlem a offshore plošinou i za náročných podmínek.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 10. 4. 2024 11:34 HUISMAN

Společnost Huisman Czech Republic dokončila významný projekt, když navrhla a vyrobila svůj dosud největší plně zkompletovaný jeřáb. Zařízení bylo speciálně navrženo pro společnost BMS Heavy Cranes, globálního dodavatele v oblasti jeřábů a těžkých zdvihacích zařízení. Jeřáb se bude využívat k instalaci generátorů velkých větrných turbín.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 29. 1. 2024 13:35 HUISMAN

Huisman Czech Republic vylepšil svařovacího robota ve svém vývojovém a výrobním závodě ve Sviadnově. Nyní pomáhá vyrábět větší, těžší a tvarově náročnější ocelové komponenty, které bylo dříve možné svařit jedině ručně. Díky instalaci víceosého polohovadla se také rozšířily jeho možnosti v použití 3D tisku.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.