CZ SK EN

EFKO

http://www.efko.cz

Firma „Miroslav Kotík-EFKO“ založená majitelem společnosti Miroslavem Kotíkem v květnu roku 1993 začala působit na českém trhu hraček jako distribuční velkoobchod. Postupně do nabídek zboží byly zařazeny položky mnoha významných dovozců hraček, větších i menších. Od počátku byl kladen důraz na široké zastoupení českých výrobců hraček.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 14. 11. 2014 22:13 EFKO

Adventní čas a začátek nového roku bude v Ústí nad Orlicí patřit IGRÁČKŮM. Do Městského muzea v Ústí nad Orlicí se od neděle 23. listopadu přestěhuje populární výstava Fenomén IGRÁČEK. Expozice návštěvníkům nabídne pohled do minulosti i současnosti originálních figurek. Ty dokáží bavit děti již skoro čtyřicet let. Bezpočet variant IGRÁČKŮ bude v Městském muzeu k vidění až do středy 14. ledna příštího roku. Výstavu Fenomén IGRÁČEK připravila společnost EFKO, český výrobce her a hraček, ve spolupráci s Technickým muzeem v Brně.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 30. 10. 2014 22:16 EFKO

IGRÁČEK představuje hračkářskou řadu MultiGO. Řadu automobilů a traktorů s unikátním bajonet systémem, umožňujícím snadnou výměnu korbiček. Nové auto IGRÁČEK MultiGO řeší věčný problém dětí, že je jejich hračky často brzy omrzí. Po dlouhém očekávání ji uvádí na trh český výrobce hraček, společnost EFKO. Produkty, které vznikly na základě průzkumu mezi 1300 rodiči malých dětí a s přispěním řady odborníků, dokonale uspokojí dětskou potřebu neustálé změny jejich hraček. Specifický design autíčka navíc podporuje svobodu ve hře a rozvoj kreativity. Všechny součásti produktové řady IGRÁČEK MultiGO jsou vyrobeny v České republice z vysoce kvalitních materiálů. Díky tomu si s nimi mohou děti hrát bez omezení uvnitř i venku. Certifikace zdravotní nezávadnosti dokládá, že IGRÁČEK MultiGO je vhodné pro děti již od věku dvou let. Důkazem kvality, vysoké výchovné hodnoty a originálního zpracování je prestižní ocenění Grand Prix, které produkt IGRÁČEK MultiGO získal krátce před uvedením na trh. Celý systém MultiGO, který kromě nákladních aut zahrnuje i originální traktor, je rozšířením světa oblíbené postavičky IGRÁČEK. Jednotlivé prvky těchto produktových řad lze spolu vzájemně kombinovat.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 22. 10. 2014 22:19 EFKO

Do OC Plzeň se nyní mohou rodiče s dětmi vydat nejen za předvánočními nákupy, ale i za zábavou a nabytím nových vědomostí. Od čtvrtka 23. října se tu usídlí interaktivní výstava s názvem Poznávej s IGRÁČKEM, která cestuje po českých městech a setkává se s mimořádným zájmem. Expozice je dostupná zdarma všem návštěvníkům OC Plzeň, a to až do pátku 28. listopadu, každý den od 10:00 do 20:00 hodin. Prostřednictvím mnoha interaktivních tematických panelů mohou návštěvníci nahlédnout do světa rekordů a kuriozit, fyzikálních zákonů nebo optických klamů. Kromě toho na ně čekají zajímavosti z oblasti dopravy, zeměpisu, zvířecí říše nebo lidského těla. Děti pobaví například funkční model srdce nebo hlukoměr. Tatínci mohou zavzpomínat na dětská léta u vysílače Morseovy abecedy. Zábavnou výstavu Poznávej s IGRÁČKEM připravila společnost EFKO, český výrobce her a hraček.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.