CZ SK EN

PALÁC FLÓRA

http://www.palacflora.cz

Palác Flóra, nákupní galerie ve středu Prahy, nabízí svým návštěvníkům 130 značkových obchodů domácích i světových značek, 8 kinosálů Cinema City, jediné kino IMAX v České republice, restaurace, kavárny, služby, dětský koutek a podzemní parkoviště, ale především příjemnou atmosféru. Paláce Flóra důsledně dbá na dodržení svého motta „Jedinečný zážitek z nákupu“.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 21. 3. 2012 0:07 PALÁC FLÓRA

Atrium European Real Estate Limited („Atrium“), jedna z předních společností v oblasti realit se zaměřením na investice, správu a výstavbu nákupních center ve střední a východní Evropě, loni na podzim rozšířila díky realizované transakci své portfolio nemovitostí o Palác Flóra. Akvizice potvrdila rostoucí postavení Atria na trhu s nákupními centry i mezi institucionálními investory. Nyní Atrium oznamuje novou strategii brandingu nákupních center portfolia ve střední Evropě. V této souvislosti dojde taktéž k rebrandingu Paláce Flóra na Atrium Flóra, které se tak stane viditelnou součástí portfolia Atrium ve střední Evropě. Pro zákazníka bude Atrium Flóra tímto počinem představovat synonymum pro větší rozmanitost, co se týče módy, služeb, zábavy či odpočinku.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 7. 12. 2011 0:17 PALÁC FLÓRA

Nákupní galerie Palác Flóra nově v majetku společnosti Atrium European Real Estate Limited posílila své řady o ředitelku Ing. Janu Mouchovou. Ta bude moci využít svých bohatých zkušeností z předchozích zaměstnání. Jana Mouchová vystudovala VŠE - Obchodní fakultu obor zahraniční obchod. Praktické dovednosti v marketingu získala působením v reklamních agenturách Grade a DDB Needham Worldwide na pozicích manažerky oddělení strategického a mediálního plánování, anebo pak v téměř 7letém působení ve společnosti T-Mobile jako Media Manager. V roce 2003 začala svoji kariéru v oblasti komerčních nemovitostí v tehdy nově otevřeném obchodním centru Metropole Zličín. Prvním úkolem zde bylo zvýšit povědomí o Metropoli a její návštěvnost. Po krátké době se pak stala ředitelkou tohoto obchodního centra. Před zahájením spolupráce s Palácem Flóra spolupracovala s Lighthouse Group na projektu otevření nákupního centra Galerie Harfa. Mezi její záliby patří kultura – divadlo, film a výstavy. Ze sportu upřednostňuje lyžování a turistiku. Jana Mouchová je vdaná a má dvě dospělé dcery.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 25. 11. 2011 0:18 PALÁC FLÓRA

Atrium European Real Estate Limited ("Atrium"), jedna z předních společností zaměřených na investice, správu a výstavbu nákupních center ve střední a východní Evropě, nabyla od dvou předchozích vlastníků, společností AFI Europe a Avestus Capital Partners, nákupní centrum Palác Flóra v Praze. Transakce dosáhla výše 191 milionů EUR, a to především proto, že Palác Flóra patří mezi jedno ze špičkových pražských nákupních center. Jeho hrubá pronajímatelná prodejní plocha (GLA) je 20.000 m2 plus 17.600 m2 kancelářských prostor ve vyšších patrech. Vysoká ziskovost a efektivita centra přilákala atraktivní mix nájemců a centrum si díky ní drží svůj prestižní profil už od roku 2003. Právní služby kupujícímu poskytovala mezinárodní advokátní kancelář Clifford Chance LLP, a to jak při akvizici, tak i nynějším refinancování. Tým Clifford Chance vedl partner nemovitostní praxe Emil Holub, jemuž asistovali seniorní advokáti – Lubomír Bartál ve věcech nemovitostních a Miloš Felgr ve věci financování poskytovaného zahraničními bankami.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.