CZ SK EN

AFI EUROPE

http://www.afi-europe.cz

AFI EUROPE Czech Republic je předním investorem a developerem v oblasti komerčních a bytových nemovitostí. V České republice společnost působí od roku 1997, kde dokončila celou řadu úspěšných projektů: nákupní centra Palác Flora a AFI Palác Pardubice, rezidenční komplexy Korunní Dvůr, Tulipa Rokytka, Tulipa Modřanská rokle a Tulipa City nebo logistický park D8 European Park. Na poli kancelářských nemovitostí dosud realizovala tři fáze administrativního centra Classic 7 Business Park, AFI Karlín, AFI Vokovice a AFI City 1. V dubnu 2021 navíc rozšířila své dosavadní portfolio o akvizici administrativního komplexu Avenir Business Park v Nových Butovicích. Aktuálně se AFI Europe věnuje rozvoji a správě svého nového portfolia nájemních bytů: rezidenci AFI HOME Třebešín v Praze 3, AFI HOME Karlín v Praze 8 a AFI HOME Kolbenova na městském brownfieldu v Praze 9.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 24. 7. 2024 10:26 AFI EUROPE

Moderní kancelářský komplex AFI Europe s největší zelenou fasádou ve střední Evropě již brzy přivítá další prestižní nájemce. Svůj tým sem přesune advokátní kancelář Wolf Theiss, která doposud sídlila také v Karlíně, ale poblíž Florence. Evropská mediální a zábavní společnost Sky CP Limited otevře v Praze vývojové centrum pro svou streamingovou videoslužbu Sky Showtime s miliony diváků po celém světě. Do prostor v Karlíně plánuje přijmout desítky vývojářů specializujících se na tzv. front-end programování a jazyk JavaScript.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 18. 6. 2024 10:29 AFI EUROPE

Mezinárodní investorská a developerská skupina AFI Europe a český developer FINEP oznamují dvě podepsané transakce, díky nimž přibude v následujících třech letech na trhu nájemního bydlení v Praze více než 800 bytů ve dvou různých lokalitách. FINEP pro AFI Europe nově vybuduje dva bytové domy s více než 300 byty v projektu Nová Elektra v Praze 9 - Hloubětíně. AFI Europe navíc kupuje od FINEPu projekt „V Korytech“ v Praze 10 – Strašnicích, kde plánuje postavit rezidenční projekt s více než 500 byty. Obě společnosti současně předpokládají pokračující spolupráci na nájemním bydlení i v dalších lokalitách.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 20. 3. 2024 9:45 AFI EUROPE

Společnost AFI Europe právě dokončila zbrusu nové interiéry u první várky šedesáti nájemních apartmánů ve druhé fázi vysočanského projektu AFI Home Kolbenova. Všechny jsou zařízené do rozsahu 3+kk, což zahrnuje obývací pokoj, ložnici a kuchyňský kout, a jsou k dispozici k okamžitému nastěhování.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 7. 3. 2024 9:30 AFI EUROPE

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné patří významný hráč na poli logistiky Hegelmann Transporte, který sem plánuje přemístit své tuzemské sídlo, a také provozovatel samoobslužné restaurace Delirest. Vzhledem k tomu, že společnost Škoda Auto navíc využila opce pro rozšíření stávajících prostor, je nyní AFI City 1 stoprocentně obsazena. Dalšími nájemci jsou specialista na interiérový design a truhlářská řešení Nüssli (CZ) a francouzská farmaceutická společnost Pierre Fabre.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 9. 11. 2023 10:44 AFI EUROPE

Společnost AFI Europe právě zkolaudovala již druhý apartmánový dům AFI HOME Kolbenova v nově vznikající multifunkční čtvrti AFI City ve Vysočanech. Ten nabídne celkem 327 částečně či plně vybavených apartmánů v dispozicích od 1+kk do 4+kk. Stěhování nových nájemců bude možné v březnu 2024 po realizaci interiérů společnostmi XXXLutz a ProCeram. Všechny apartmány budou zařízené do rozsahu 2+kk, což zahrnuje obývací pokoj, ložnici a kuchyňský kout. Na výběr budou dvě varianty standardů laděné do studených či teplých tónů. Celková investice developera dosáhne cca 42 milionů eur.

Zobrazit celou zprávu

Soubory ke stažení
AFI EUROPE

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.