DO TREI REAL ESTATE PŘICHÁZÍ NADĚŽDA PTÁČKOVÁ JAKO JEDNATELKA DCEŘINÝCH SPOLEČNOSTÍ V ČESKÉ REPUBLICE A NA SLOVENSKU

Vydáno dne: 29. 4. 2019 10:00 TREI REAL ESTATE

Trei Real Estate GmbH (Trei), společnost pro development projektů a správu bytových nemovitostí a nemovitostí pro maloobchod, získala novou jednatelku svých dceřiných společností v České republice a na Slovensku. Naděžda Ptáčková (43 let) bude od nynějška řídit rozvoj obou společností. V letech 2004 až 2017 působila v developerské společnosti Skanska Reality, která je součástí skupiny Skanska a zabývá se výstavbou bytů v České republice. Zde vedla několik oddělení, mimo jiné akvizice a development projektů. Od roku 2014 byla CEO společnosti. Během let svého působení ve firmě Skanska nasbírala rozsáhlé zkušenosti ve všech oblastech developerského byznysu. Předtím pracovala v bance Unicredit na úseku financování nemovitostí.

Naděžda Ptáčková bude u Trei odpovědná za veškeré aktivity související s developmentem projektů komerčních a rezidenčních nemovitostí v České republice a na Slovensku. K jejím úkolům bude navíc patřit akvizice nových pozemků.

Pepijn Morshuis, CEO společnosti Trei Real Estate, uvedl: „V osobě Naděždy Ptáčkové jsme získali zkušenou odbornici s působivým profesním životopisem. V České republice máme velké plány. Chtěli bychom vstoupit do segmentu developmentu vlastnického bydlení. Současně s tím urychlíme výstavbu nákupních parků pod značkou Vendo Park. Pro oba záměry je Naděžda Ptáčková ideální osobou."

Naděžda Ptáčková doplňuje: „Znám trh a aktuální výzvy developmentu projektů v České republice velmi dobře a těším se, že pomohu společnosti Trei dosáhnout jejích strategických cílů. Prosadíme Trei jako uznávaného developera v České republice a na Slovensku."

Aktivity společnosti Trei se na obou trzích dosud soustředily hlavně na komerční nemovitosti. Zde má český trh pro firmu výrazně větší důležitost než Slovensko. Trei spravuje v obou zemích celkem 72 objektů, z nichž 68 připadá na Českou republiku a 4 na Slovensko. Při developmentu vlastnického bydlení se Trei zaměří na Českou republiku, a to zejména na Prahu.

Realitní společnost Trei Real Estate GmbH se sídlem v Mülheimu an der Ruhr investuje do trvale udržitelných bytových a komerčních nemovitostí na míru, vyvíjí je a spravuje. Tato stoprocentní dceřiná společnost koncernu Tengelmann se v rámci své dlouhodobé strategie soustřeďuje na realitní investice a development v Německu, Polsku, České republice, na Slovensku, v Portugalsku a USA. Vedle portfolia aktiv ve výši cca 1,1 mld. € připravuje Trei Real Estate GmbH development projektů ve výši 685 mil. €. Pod značkou Vendo Park společnost vyvíjí, staví a pronajímá nákupní parky v České republice, na Slovensku a v Polsku. Pokud jde o oblast bydlení, vyvíjí Trei v současné době v Německu, mj. v Berlíně, obytné čtvrti s komerčními plochami a také studentské apartmány pod značkou Quartillion. Firma je navíc aktivní i v mezinárodním měřítku a realizuje projekty výstavby bytů v České republice, Polsku a USA.

c/o RUECKERCONSULT GmbH
Daniel Sohler