KETOMIX ZAHAJUJE SPOLUPRÁCI S AGENTUROU CREST COMMUNICATIONS

Vydáno dne: 7. 5. 2019 13:00 KetoMix CZ

KetoMix - výrobce speciální proteinové stravy - zahajuje spolupráci s Public Relations agenturou Crest Communications. Spolupráce začíná v květnu 2019 a půjde v ní o medializaci marketingových projektů pro stávající zákazníky a intenzivní spolupráci s médii.

Značka KetoMix spojuje své síly s PR agenturou Crest Communications. Spolupráce má za cíl představit tuto značku jak médiím, tak široké veřejnosti pomocí nejrůznějších komunikačních kanálů. Kromě České republiky bude agentura Crest Communications zastupovat KetoMix také na Slovensku. „Jsme velmi rádi, že se značka KetoMix rozhodla spolupracovat právě s námi. Kvalitní proteinová strava je oblast, kterou doplníme naše stávající klienty spotřebního zboží," uvedl zakladatel agentury Aleš Langr.

Stěžejní částí spolupráce bude medializace produktů značky KetoMix a to zejména v tištěných a on-line médiích. Kromě toho bude mít agentura na starosti také event management, strategické poradenství a ostatní PR služby. „KetoMix je novou dynamickou firmou. Za dva roky působení na trhu jsme získali více než 50 000 spokojených zákazníků. Naše dosavadní komunikace byla primárně v on-line prostředí a my cítíme, že je potřeba posunout se dál. Proto jsme se rozhodli pro spolupráci s PR agenturou," uvedla Eva Sroka, marketing & PR director KetoMix.

Hlavní myšlenka pro vznik značky KetoMix se zrodila v hlavě Davida Herolda a Marka Huneše. Ti společně s podporou obchodních partnerů a zároveň i investorů, Martina Špačka a Zbyňka Laiska, vybudovali přelomovou společnost, která nabízí nový pohled na redukci váhy a životní styl.

Princip KetoMix diety je založen na zvýšeném příjmu proteinů a omezeném příjmu sacharidů. KetoMix nabízí speciální proteinová jídla, obsahující veškeré vitamíny, minerální látky a vlákninu, kterou tělo potřebuje. Stravování s KetoMixem obecně pomáhá lidem určit si takový životní směr, který jim bude vyhovovat. Všechna jídla značky KetoMix jsou připravována bez chemických přísad a glutamátů. Některá z nich jsou vhodná dokonce pro celiaky nebo vegany.

Crest Communications aktuálně vede její zakladatel Aleš Langr společně s Jaroslavem Matyášem. Crest Communications poskytuje PR poradenství v oblasti Brand PR, developmentu, stavebnictví, designu a architektury, průmyslu a finančních služeb. Oddělení Brand PR se zaměřuje zejména na komunikaci značek spotřebního zboží ve spotřebitelských a lifestylových médiích. Crest Communications a.s. je řádným členem české asociace APRA (www.apra.cz) a členem celosvětové sítě PR agentur IPRN (www.iprn.com).

KetoMix dieta je postavena na principech tzv. ketonové diety. Nabízené produkty je možné používat ve fázi hubnutí jako celodenní stravu i samostatně jako běžná proteinová jídla. KetoMix produkty se vyrábějí z kvalitního syrovátkového proteinu, finální produkt se zpracovává v České republice. KetoMix jídla plně vyhovují přísným podmínkám HACCP certifikace. Výroba produktů KetoMix společně s internetovým obchodem splňují veškeré požadavky Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Značka působí na českém a slovenském trhu.

oficiální Facebook I KetoMix Facebook poradna

Více informací naleznete na www.ketomix.cz

KONTAKTY

PR agentura Crest Communications