RAJČATOVÁ POLÉVKA - DALŠÍ NOVINKA Z KETOMIXU

Vydáno dne: 17. 10. 2019 12:00 KetoMix CZ

Léto je nenávratně pryč a před námi je podzim, období nevlídného počasí, ke kterému patří nejen padající listí, deka, teplý čaj, ale také polévky. Rajčatová polévka je další novinkou, kterou tento podzim KetoMix uvádí na trh. Možná si říkáte, že rajčata nejsou typicky podzimní surovinou, ale opak je pravdou. Dozrávají průběžně od léta až do hlubokého podzimu.

Rajčata působí jako výborný antioxidant, zároveň z nich připravíte spoustu chutných pokrmů. V 1. fázi KetoMix diety jejich konzumace není povolená, z důvodu vysokého obsahu sacharidů. KetoMix proto přichází s Rajčatovou polévkou, která pro tuto fázi naopak vhodná je. Její příprava je rychlá a snadná. Odměrku KetoMix rajčatové polévky stačí smíchat s vroucí vodou a je hotová. A stejně, jako u všech jídel Ketomix, i Rajčatovou polévku můžete kombinovat se zeleninou, dochucovat bylinami či kořením. Prostě, fantazii se meze nekladou.

Pokud si KetoMix Rajčatovou polévku budete chtít zpestřit, použijte náš recept.

Co budete potřebovat:

• Ketomix Rajčatovou polévku,
  • vodu,
  • cibuli,
  • lžičku másla,
  • bobkový list,
  • skořici,
  • lístky čerstvé bazalky,
  • Slim Pasta Nudle.

Jak na to?

Lžičku másla nechte rozpustit a osmahněte na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Vložte jeden bobkový list a trošku mleté skořice a koření nechejte rozvonět. Až cibule zezlátne, přilijte vodu a odměrku KetoMix Rajčatové polévky. Pozor, velmi rychle vzkypí, proto je nutné ji hlídat a snížit teplotu na plotýnce. Nechte povařit zhruba 5 minut. Mezitím propláchněte Slim Pasta nudle. Vložte je do polévky a nechejte prohřát. Po nandání na talíř do ní přidejte ještě nakrájené bazalkové listy. Krásně vám polévku provoní.

CO JSTE O RAJČATECH MOŽNÁ NEVĚDĚLI…

- Mají velmi málo kalorií, tuků a žádný cholesterol. Jsou zdrojem vlákniny, minerálních látek, jako je draslík či sodík a vitamínů skupiny A, B a C. Jsou tak například zdravější než jablka.

- Obsahují významný antioxidant lykopen, který chrání před rakovinou. Nejvíce ho lidské tělo dokáže získat právě z tepelně upravených rajčat.

- Dozrávání rajčat lze urychlit, když mezi ně rozmístíte zralá jablka. Ta uvolňují etylén, který podporuje zmiňované dozrávání.

- Dříve byla rajčata považována za letní ovoce. Skutečně jsou z botanického hlediska ovocem, jelikož jde o měkké bobule. Teprve časem jsme si z nich „udělali“ zeleninu.

- Pokud budete rajčata pěstovat v mobilních nádobách na balkoně, lodžii, nebo terase, budou fungovat jako přírodní repelent proti komárům nebo mravencům.

oficiální Facebook I KetoMix Facebook poradna

Více informací naleznete na www.ketomix.cz

KetoMix dieta je postavena na principech tzv. ketonové diety. Nabízené produkty je možné používat ve fázi hubnutí jako celodenní stravu i samostatně jako běžná proteinová jídla. KetoMix produkty se vyrábějí z kvalitního syrovátkového proteinu, finální produkt se zpracovává v České republice. KetoMix jídla plně vyhovují přísným podmínkám HACCP certifikace. Výroba produktů KetoMix společně s internetovým obchodem splňují veškeré požadavky Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Značka působí na českém a slovenském trhu.

KONTAKTY

PR agentura Crest Communications