CZ SK EN

OCHUTNEJTE LETNÍ NOVINKU OD BECHEROVKY NA FESTIVALU VE SVĚTLÉ NAD SÁZAVOU

Vydáno dne: 29. 7. 2013 21:45 BECHEROVKA LEMOND

Lemond Frozen je novinkou od Becherovky Lemond pro letní sezonu. Nový způsob servírování letního drinku zažijí návštěvníci 13. ročníku multikulturního festivalu SázavaFest ve Světlé nad Sázavou, který startuje první srpnový den. V drinku najdete charakteristickou citrusovou chuť Becherovky Lemond a prvotřídní jablečný mošt. Připravuje se z kvalitních a 100% přírodních surovin ve výrobníku ledové tříště. Na receptuře letní novinky spolupracoval barmanský mistr Jiří (George) Němec.

Nový letní drink lze jednoduše připravit i doma a osvěžit tak rozjetou párty nebo pohodový večírek s přáteli. "Na festivalu si lidé vychutnají drink z výrobníku ledové tříště dle původní receptury, na které spolupracoval barman Jiří Němec. Chceme však dopřát osvěžení i ostatním, a tak jsme připravili dvě varianty receptu na Lemond Frozen pro domácí výrobu", říká manažerka značky Becherovka Lemond Dagmar Rychterová.

Lemond Frozen ledová tříšť (0,2 l)
Složení: Becherovka Lemond (5 cl), 100% jablečný mošt (15 cl), čerstvá šťáva z citrónu, plátek zeleného jablka, snítek máty, míchátko, brčko

Postup: Smícháme Becherovku Lemond s jablečným moštem a zastříkneme citrónovou šťávou. Nalijeme do tvořítek na led a necháme zmrazit. Pak kostky vložíme do mixéru a rozmixujeme na ledovou tříšť. Lemond Frozen nalejeme do sklenice a servírujeme s plátkem zeleného jablka a snítkou máty.

Lemond Frozen zmrzlina na „špejli"
Složení: Becherovka Lemond (1 díl), 100% jablečný mošt (3 díly), čerstvá šťáva z citrónu, tvořítka na zmrzlinu

Postup: Nachystáme tvořítka na zmrzlinu. Podle jejich obsahu smícháme v uvedeném poměru Becherovku Lemond a jablečný mošt. Přidáme kapku citrónové šťávy, nalijeme do forem a necháme zmrazit.

Ledovou tříšť Lemond Frozen si užijí s přáteli návštěvníci 13. ročníku multikulturního festivalu SázavaFest, který proběhne od 1. do 3. srpna ve Světlé nad Sázavou. Během tří dnů vystoupí na čtyřech hudebních scénách zahraniční hvězdy Hadouken, Dub FX, Monarchy nebo Celeste Buckingham. Z českých kapel vystoupí Kryštof, Tata Bojs nebo Mandrage.

Becherovka Lemond byla uvedena na trh po 201 letech od vzniku Becherovky Original a je teprve druhým likérem v historii, který nese název Becherovka. Řadí se do kategorie hořko-bylinných likérů a je 100% přírodním produktem. Charakteristická je pro ni citrusová vůně a chuť. Becherovka Lemond je jemná, lahodná, s příjemným dozníváním a 20 % alkoholu. Stejně jako Becherovka Original se i Becherovka Lemond vyrábí na jednom jediném místě, a to v Karlových Varech, a také její receptura je tajná.

Pro více informací kontaktujte:

Crest Communications Ostrava s.r.o.
Ing. Lukáš Klapil
Assistant
tel.: +420 596620435-7
e-mail: klapil@crestmorava.cz
www.crestcom.cz

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.