ZEITRAUM EXPANDUJE NA HOTELOVÝ TRH A PERSONÁLNĚ POSILUJE. TÝM ROZŠÍŘILA PETRA KUCKOVÁ

Vydáno dne: 26. 5. 2021 9:42 ZEITGEIST ASSET MANAGEMENT / ZEITRAUM

Petra Kucková (31) se stala novou vedoucí prodeje a marketingu ve společnosti Zeitraum. Ta se dosud specializovala na bydlení pro studenty se sítí soukromých kampusů v Praze a nyní rozšířila obor podnikání o další segment, když zahájila provoz prvního domu se servisovanými pokoji a apartmány v Opletalově ulici přímo u Václavského náměstí. Petra Kucková s bohatými pracovními zkušenostmi z hotelového byznysu bude zodpovědná jak za marketing, tak realizované pronájmy a spokojenost klientů v obou těchto odvětvích.

Petra Kucková je absolventkou Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Hotelnictví provází celý její profesní život: pracovní zkušenosti sbírala více než sedm let prostřednictvím různých pracovních pozic zahrnujících aktivní prodej hotelových kapacit a doplňkových služeb, vyjednávání smluvních podmínek a organizaci skupinových akcí, a to napříč významnými pražskými hotely Corinthia, Hilton a Four Seasons.

Petra Kucková hovoří plynně anglicky. Mezi její záliby patří vaření, cestování a objevování nových sportovních aktivit.

Informace pro editory

Zeitraum Apartments a Zeitraum Student Housing jsou dceřinými společnostmi Zeitgeist Asset Management, která se zabývá developerskou činností a správou nemovitostí pro soukromé investory v České republice, Polsku, Maďarsku a Německu. Zeitgeist v současnosti spravuje aktiva v hodnotě 682 mil. EUR.

Zeitraum Student Housing (https://www.zeitraum.re/) nabízí ubytovací kapacity pro studenty a mladé profesionály ve čtyřech rezidenčních budovách v Praze 3, 7 a 10. Zeitraum Apartments (https://apartments.zeitraum.re) poskytuje servisované ubytování pro jednotlivce i korporátní klienty v moderně vybavených pokojích a apartmánech v centru Prahy přímo u Václavského náměstí.

Pro více informací kontaktujte prosím:

Crest Communications

Kamila Čadková