GEOSAN DEVELOPMENT ODSTARTOVAL VÝSTAVBU DRUHÉ FÁZE REZIDENCE NEKLANKA

Vydáno dne: 21. 9. 2021 9:50 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development získala stavební povolení a zahájila výstavbu komorního projektu Rezidence Neklanka 2 v Praze 5 poblíž Anděla. Druhá etapa zahrnuje tři bytové domy na pomezí původní vilové zástavby a lesa v Radlickém údolí. Dohromady disponuje 31 byty v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem, terasou či předzahrádkou. Byty jsou již v prodeji a aktuálně zbývá 25 % volných jednotek. Předpokládaný termín dokončení je v prvním čtvrtletí roku 2023.

„Vilové domy budou sousedit s první fází, přičemž budou zasazené do mírného svahu nad Radlickým údolím: dvě novostavby vzniknou při ulici Na Neklance a třetí přímo v zahradě areálu. Odtud je jen kousek na Dívčí hrady či do Prokopského údolí, což jistě ocení všichni milovníci procházek či cykloturistiky,” komentuje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu ve společnosti Geosan Development, a dodává: „Jedním z hlavních kritérií při plánování našich projektů je vždy lokalita, a proto je pro nás výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost v okolí samozřejmostí. Pár minut chůze od projektu se nachází tramvajová zastávka Laurová či stanice metra Radlická a Smíchovské nádraží s přímým spojením do centra metra, nicméně vše potřebné najdete i v docházkové vzdálenosti.“

Rezidence Neklanka 2 z dílny architektonické a projekční kanceláře Casua si udržuje osobitý charakter, který ještě podtrhují dílčí prvky domů - ať už se jedná o kaskádovité zahrady v průčelí, velká okna s dřevěnými lamelami či prostorné terasy na posledních patrech o ploše až 80 m2. Všechny bytové jednotky jsou navrženy ve vysokém standardu s důrazem na aktuální trendy a použití přírodních materiálů. V projektu nechybí ani komerční prostory a soukromé parkoviště se zelenou střechou postupně přecházející v zahradu.

V docházkové vzdálenosti od projektu se nachází mateřská i základní škola. K dispozici je také široké spektrum sportovního vyžití: od plaveckého bazénu, fitness centra a tenisových kurtů až po hřiště na florbal či futsal. V blízkosti je také celá řada kulturních zařízení: kina, divadla i výstavní galerie.

www.rezidence-neklanka.cz

www.geosan-development.cz

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad realizuje přípravu stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606