FOTOGRAFICKÁ TISKOVÁ ZPRÁVA Z GALAVEČERA "BEST OF REALTY - NEJLEPŠÍ Z REALIT"

Vydáno dne: 10. 11. 2021 15:10 BEST OF REALTY

Na slavnostním večeru byly včera v pražském Foru Karlín vyhlášeny výsledky a předána ocenění nejlepším projektům českého realitního trhu za uplynulý rok. O vítězích 23. ročníku soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“, která se v tuzemsku považuje za nejprestižnější ve svém oboru, rozhodla 10členná odborná porota v čele s Tomášem Drtinou (agentura Incomind). Členy jury byli zástupci Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), České rady pro šetrné budovy, bankéřů, realitních makléřů a poradenských společností. Nominace letos získalo téměř 50 projektů v 6 základních kategoriích. Bodovaly projekty napříč celou Českou republikou: kromě pražských získaly ocenění také projekty v Plzni, Chrášťanech, Mělníku, Českém Krumlově, Strážném, Jihlavě, Prostějově, Olomouci, Brně i na Pustevnách. Dále byla udělena Zvláštní cena poroty, Cena ARTN „Award for Excellence“, Cena čtenářů a ocenění Environmentální projekt roku. Zároveň se Síň slávy rozrostla o další dvě osobnosti. Rozhodujícími kritérii při posuzování kvality nominovaných projektů byly rozvoj lokality, urbanistické a architektonické řešení včetně vnitřních dispozic, kvalita realizace a v neposlední řadě také úspěšnost na realitním trhu a ohleduplnost vůči životnímu prostředí. Soutěž jako každoročně probíhala pod odbornou záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí. Galavečera se zúčastnilo více než 400 osobností reprezentujících český i zahraniční realitní trh a související obory.

Více informací:

Best of Realty

Jana Hrabětová, tel.: 603 168 342, jana.hrabetova@bestofrealty.cz

www.bestofrealty.cz

Crest Communications

online tiskové středisko: http://www.crestcom.cz/cz/tiskova-zprava/?id=3413

(zde jsou k dispozici také fotografie oceněných projektů)

Kamila Čadková, tel.: 731 613 609, kamila.cadkova@crestcom.cz

01_Zahájení_galavečera.jpg
Zahájení galavečera s vyhlášením výsledků 23. ročníku soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“.
02_Vítěz_Rezi_menšího_rozsahu.jpg
Vítěz kategorie Rezidenční projekty menšího rozsahu (do 50 bytových jednotek): Rezidence U Boroviček, Praha 6 (developer: All New Development). Cenu předával člen odborné jury Peter Višňovský (Lexxus) – čtvrtý zleva a Milan Hašek (Česká spořitelna) – zcela vlevo.
03_Vítěz_Rezi_většího_rozsahu.jpg
Vítěz kategorie Rezidenční projekty většího rozsahu (od 51 bytových jednotek): Nová Nuselská, Praha 4 (developer: Trigema). Cenu předávala členka odborné jury Veronika Marková (Česká spořitelna) – zcela vlevo a Vítězslav Vala (SIKO – partner galavečera) – zcela vpravo.
04_Vítěz_Nová_admin.centra.jpg
Vítěz kategorie Nová administrativní centra: Bořislavka Centrum, Praha 6 (developer: BOŘISLAVKA OFFICE & SHOPPING CENTRE). Cenu předávala členka odborné poroty Silvie Marešová (Colliers) a Tomáš Běhounek (Advokátní kancelář bnt – partner galavečera) – zcela vpravo.
05_Viítěz_Rekonstr.kanceláře.jpg
Vítěz kategorie Rekonstruované kanceláře: Bubenská 1, Praha 7 (developer: CPI Property Group / Bubenská 1). Cenu předávala členka odborné poroty Lenka Kostrounová (ČSOB) – zcela vpravo.
06_Vítěz_Obch.centra.jpg
Vítěz kategorie Obchodní centra: Aventin Shopping Jihlava (developer: AVENTIN). Cenu předával předseda odborné poroty Tomáš Drtina (agentura Incomind) – zcela vlevo.
07_Vítěz_Hotely.jpg
Vítěz kategorie Hotely (Mosaic House Design Hotel, Praha 2, developer: Williams Hotel). Cenu předával člen odborné poroty Ondřej Špaček (agentura KROKEM) – zcela vlevo a Lukáš Školoud (Elite Bath + Kitchen – partner galavečera) – zcela vpravo.
08_Vítěz_průmysl.sklad.areály.jpg
Vítěz kategorie Skladové a průmyslové areály: GLP Park Alza, Chrášťany u Prahy (developer: GLP). Cenu předával člen odborné poroty Ondřej Vlk (Knight Frank) – zcela vpravo a Robert Sgariboldi (108 AGENCY – partner galavečera) – vedle něj.
09_Zvláštní cena poroty.jpg
Zvláštní cenu poroty získal Nadační fond Senlife Mělník, který zrekonstruoval chátrající objekt kláštera v Mělníce a vytvořil zde domov pro seniory. Cenu předával předseda odborné poroty Tomáš Drtina (agentura Incomind) – zcela vlevo.
10_Cena ARTN.jpg
Cenu Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) získala obnova národní kulturní památky – chaty Libušín na Pustevnách v Beskydech – která byla na jaře 2014 zničena devastujícím požárem. Ocenění předávala Zdeňka Klapalová, prezidentka ARTN a členka odborné poroty.
11_Cena_Environmentálně_šetrný_projekt.jpg
Ocenění Environmentální projekt roku získal projekt Bořislavka Centrum (Praha 6), který zároveň zvítězil v kategorii Nová administrativní centra (developer: BOŘISLAVKA OFFICE & SHOPPING CENTRE). Cenu předávala členka odborné poroty Simona Kalvoda (Česká rada pro šetrné budovy).
12_Cena čtenářů.jpg
Cena čtenářů patří projektu Byty Na Vackově – 10. etapa, Praha 3 (developer: Metrostav Development / Metrostav Epsilon), který soutěžil v kategorii Rezidenční projekty většího rozsahu. Ocenění vítězi předala Jana Hrabětová (ředitelka soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“) – zcela vpravo a Michal Franc (Menhart Real Estate Marketing – partner galavečera) – vedle ní.
13_Sin slavy_Robert_Neugröschel.jpg
Do Síně slávy byl uveden Robert Neugröschel. Cenu předával Radim Passer, který byl do Síně slávy uveden v minulém ročníku soutěže, a Miroslav Linhart (Deloitte) – partner Síně slávy pro rok 2021.
14_Sin slavy_Tamir_Winterstein.jpg
Další osobností, která byla letos uvedena do Síně slávy, byl Tamir Winterstein (in memoriam).