BENEFIČNÍ AKCE ZAPAL TO! RIDEOUT V OUTLET ARENA MORAVIA PŘILÁKALA DAVY LIDÍ

Vydáno dne: 4. 6. 2022 11:13 OUTLET ARENA MORAVIA

V Outlet Arena Moravia to o víkendu pořádně burácelo! V sobotu 4. června se na zdejším parkovišti rozezvučely motory aut a motorek pro dobrou věc. Benefiční akce Zapal to! RideOut předvedla úžasnou Moto show a zároveň finančně pomohla rodině Patrika z Frýdku-Místku, který byl loni těžce zraněn při automobilové nehodě.

Nadšenci rychlých aut, kaskadérských kousků a pískotu brzd si v sobotu užili jedinečný program plný adrenalinu. Diváky zaujala přehlídka sportovních aut, Drift show, MK Stunts show, Bikelife show a zábavné soutěže plné hodnotných cen. „Děkujeme Outlet Arena Moravia za možnost realizace akce na zdejším velkém parkovišti, všem partnerům akce za podporu a také bych rád poděkoval všem členům Zapal To Crew za kus odvedené práce. Jezdci opět podali maximální výkony a věřím, že si všichni návštěvníci přišli na své,“ uvedl Alexander Henner, pořadatel akce.

Do Outlet Arena Moravia zavítala i maminka Patrika, na jehož léčbu se vybíralo dobrovolné vstupné. „Náš syn Patrik měl loni v září autonehodu s následkem poranění mozku. Aby mohl dostat mladý člověk šanci, musí ho rodina vést, nesmířit se s tím, že stav je neměnný. Pro Patrika, který potřebuje celodenní péči, je důležité zaplatit nákladný neurorehabilitační program v lázních Klimkovice. Moc děkujeme celé Zapal To Crew i OAM za pomoc při získávání finančních prostředků,“ uvedla Soňa Hélová a dodala, že přispět na léčbu Patrika lze i v rámci dobročinné sbírky https://www.donio.cz/rozhybeme-patrika.

Zapal To Crew organizuje i mnohem větší události, ale akce v Outlet Arena Moravia je jednou z těch srdcových. „Ročně jezdím shows po celé ČR, akce se Zapal To Crew jsou ale úplně něco jiného. Atmosféra, auta, motorky a hlavně pořádná nálož adrenalinu! Jsem rád, že můžeme pomoci někomu, kdo to opravdu potřebuje a navíc tím, co nás všechny tak baví,“ uvedl Marek Kalus, kaskadér.

Na akci nechyběli ani Patrikovi kamarádi z řad účinkujících. „Se Zapal To Crew jezdím na akce pravidelně, ale v tomto případě je to pro mě vyloženě srdcová záležitost, protože Patrik, pro kterého vybíráme peníze, je můj kamarád,“ doplnil Josef Míča, drifter.

Závěrem adrenalinového programu si i moto nadšenci přišli na své a užili si s vlastním autem, motorkou, kolem nebo na skateboardu oblíbený sjezd. Výtěžek z dobrovolného vstupného 48 500 korun včetně šeku na 10 tisíc korun od Outlet Arena Moravia byl na závěr programu předán rodině Patrika. „Outlet Arena Moravia těší, že může pomáhat potřebným a kromě příspěvku pro Patrika, jsme už letos věnovali finanční prostředky a dary dětem s poruchami autistického spektra v  MŠ Exilu v Ostravě-Porubě a spolupracujeme s nadačním fondem Pavla Novotného,“ zakončila Hana Zielinová, manažerka OAM.

DSC00965.jpg
DSC01124.jpg