NOVOU GENERÁLNÍ ŘEDITELKOU SPOLEČNOSTI KB SMARTPAY JE JITKA PALATOVÁ

Vydáno dne: 22. 8. 2022 9:12 KOMERČNÍ BANKA

Novou generální ředitelkou společnosti KB SmartPay se stala Jitka Palatová. Zkušená manažerka s bohatou praxí v oblasti financí a investic přichází z Komerční banky, kde měla na starost největší korporátní klienty. Cílem nové generální ředitelky je poskytnout zákazníkům z řad živnostníků a malých firem, ale i velkých společností či státních institucí, férové podmínky, špičkovou péči a inovativní služby, které jim pomohou optimalizovat náklady a rozvíjet či digitalizovat vlastní byznysové aktivity.

„Vážím si kvalitní práce a všech úspěchů, kterých se týmu KB SmartPay doposud povedlo dosáhnout. Je pro mě velkou ctí a závazkem postavit se do čela této společnosti a pomoci jí v dalším rozvoji a růstu,“ říká generální ředitelka Jitka Palatová a dodává: „Transparentní a zároveň lidský přístup k zákazníkům je pro mě velmi důležitý, stejně jako otevřená komunikace a touha být stále na špici. Díky snaze nabídnout zákazníkům nejnovější technologie, které jim usnadňují život, patří společnost Worldline, jejíž je KB SmartPay součástí, mezi světové technologické lídry platebních řešení. Těším se na spolupráci s lidmi, které jejich práce baví a kteří posouvají klientské projekty úspěšně dál.“

Jitka Palatová absolvovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze a rovněž MBA program na International School of Business ve francouzské Remeši. Pracovní kariéru zahájila jako auditor ve společnosti PriceWaterhouseCoopers, posléze pracovala v Citibank, kde více než deset let působila na pozici viceprezidentky s odpovědností za korporátní a investiční bankovnictví. Do KB SmartPay přichází z Komerční banky, kde se od roku 2016 starala o největší korporátní klienty.

Jitka Palatová je certifikovanou mezinárodní koučkou. V této oblasti spolupracuje s Odyssey Mentoring. I nadále zůstává interní mentorkou v Komerční bance. Má dvě děti a hovoří plynně anglicky i německy. Mezi její koníčky patří sport, hlavně pak lyžování, běh a cyklistika, dále také moderní umění, design a gastronomie.

O společnosti KB SmartPay
KB SmartPay (Worldline Czech Republic s. r. o.) působí na českém trhu od roku 2016. Je výsledkem alianční spolupráce Komerční banky a. s. a společnosti Worldline NV/SA. Cílem KB SmartPay je stát se lídrem trhu v České republice v oblasti poskytování služeb akceptace platebních karet a platebních řešení. Více na
www.kbsmartpay.cz.

JitkaPalatova_3.jpg