CZ SK EN

THE PRIME: 15. ÚNORA 2023 SE V PRAZE NA ŽOFÍNĚ USKUTEČNÍ 1. ROČNÍK THEPRIME REAL ESTATE GALA

Vydáno dne: 5. 1. 2023 12:01 ThePrime Real Estate Gala

Součástí akce bude vyhlášení výsledků soutěže nejlepších realitních projektů roku 2022 v 9 kategoriích, kde hlavní roli bude hrát udržitelnost, principy ESG a podpora komunit. Výtěžek z galavečera, jehož moderátorem bude Marek Eben a mimo jiné se při něm bude dražit dílo světově proslulého pop-artového umělce Pasty Onera, půjde na pomoc opuštěným dětem a jejich pěstounským rodinám.

Akci pořádá realitní a investiční zpravodajský portál www.theprime.cz a jeho majitel – dlouholetý komentátor dění na realitním a investičním trhu v České republice a v regionu CEE Robert McLean, který je sám již řadu let pěstounem. Uspořádáním galavečera se rozhodl finančně podpořit neziskovou organizaci Rozum a Cit z. s., která se přes 20 let věnuje právě pomoci dětem v pěstounské péči a jejich náhradním rodinám. „ThePrime Real Estate Gala propojí respektované osobnosti českého uměleckého života s nejvýznamnějšími aktéry tuzemského realitního a investičního trhu, aby společně pomohli dobré věci. Vyvrcholením večera bude charitativní aukce díla Pasty Onera, jejíž výtěžek bude věnován neziskové organizaci Rozum a Cit, z.s., stejně jako částka, která se vybere v charitativní tombole. Věřím, že tak zakládáme novou tradici pravidelně se opakujících společenských setkání,“ komentuje Robert McLean.

Součástí galavečera s pestrým programem bude vyhlášení výsledků soutěže realitních projektů roku 2022. „Soutěží, které tím či oním způsobem hodnotí to nejlepší, co se na tuzemském trhu nemovitostí událo, je celá řada. Soutěž v rámci akce ThePrime Real Estate Gala se od nich odlišuje tím, že se soustředí výhradně na aspekty stavitelství budoucnosti: to znamená na udržitelnost, principy ESG a podporu místních lokalit a komunit, v nichž developeři projekty realizují,“ dodává Robert McLean.

Výsledky soutěže v rámci galavečera budou vyhlášeny v 9 kategoriiích:

- Nejlepší developerský projekt kanceláří

- Nejlepší developerský projekt průmyslové nemovitosti

- Nejlepší developerský projekt bydlení

- Nejlepší interiérový design

- Nejlepší sociální/komunitní program na českém realitním trhu

- Nejlepší realitní agentura

- Nejlepší agentura kapitálového trhu

- Nejlepší právnická kancelář v oboru nemovitostí

- Nejlepší asset manažerská společnost

O vítězích rozhodne více než 20členná porota, jejímiž členy jsou zástupci realitních agentur, investorů a bank. Projekty do soutěže lze přihlásit prostřednictvím elektronické přihlášky na webové stránce akce (ke stažení zde). Na ní je možné se dozvědět více také o pravidlech a podmínkách soutěže, do níž je uzávěrka přihlášek 20. ledna. Vstupenky na galavečer je možné zakoupit na webu akce zde.

Informace pro editory

Robert McLean – organizátor akce a iniciátor myšlenky galavečera ThePrime Real Estate Gala spojeného s charitativní aukcí

Robert McLean je již více než 20 let uznávaným komentátorem dění na realitním a investičním trhu v České republice a v regionu střední a východní Evropy. Rodilý Američan přišel do ČR v roce 1990 z Baltimore a už zůstal. Dlouhá léta byl spolumajitelem vydavatelství Roberts Publishing Media Group, v němž působil jako šéfredaktor měsíčníku CIJ. Řadu let moderuje odborné konference a diskusní panely na dvou největších evropských realitních veletrzích Expo Real v Mnichově a MIPIM v Cannes. V roce 2020 založil svůj vlastní zpravodajský online portál www.theprime.cz, v němž se zaměřuje na realitní a investiční trh v ČR, na Slovensku a v regionu CEE. Kromě toho jsou se svou manželkou řadu let pěstouny, kteří se starají o opuštěné děti z kojeneckých ústavů brzy po jejich narození.

Nestátní nezisková organizace Rozum a Cit

Posláním neziskové organizace Rozum a Cit, z.s., fungující přes 20 let, je všestranná pomoc náhradním rodinám vychovávajícím opuštěné děti, děti z ohrožených biologických rodin nebo zdravotně postižené děti, a podpora při řešení jejich problémů a při začlenění do společenského života. Cílem je umožnit těmto dětem, aby vyrůstaly v přirozeném, bezpečném a podnětném prostředí. Pěstounská péče je pro mnohé děti z dětských domovů jedinou možností, jak získat pocit vlastní rodiny. Pěstounů je přitom v České republice trvalý nedostatek.

www.pestouni-rac.cz

Více informací:

Robert McLean, www.thePrime.cz, robert@theprime.com

https://gala.theprime.cz/

(zde je možné zakoupit vstupenky na galavečer a vyplnit přihlašovací formulář do soutěže)

Crest Communications

Kamila Čadková, tel.: +420 731 613 609, kamila.cadkova@crestcom.cz


Soubory ke stažení

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.