CZ SK EN

Tiskové středisko

Vydáno dne: 2. 9. 2016 10:53 LINDAB

Řady vyznavačů rekreační cyklistiky v Česku stále rostou – i s ohledem na to, že stále více lidí tráví svou dovolenou v tuzemsku. V nádherné přírodě Moravského krasu 20 km severně od Brna tak vznikla síť singletrailových stezek pro horská kola, financovaná Jihomoravským krajem. Srdcem sítě je městys Jedovnice a jím vlastněný a provozovaný kemp, v němž soukromý investor vybudoval základnu Singletrail. Ta poskytuje cyklistům veškeré potřebné zázemí od servisu kol přes občerstvení až po klubovnu. Realizace tohoto objektu proběhla v rekordním čase několika měsíců díky použité technologii nosné konstrukce od Lindabu, předního světového výrobce stavebních komponent ze švédské oceli.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 1. 9. 2016 15:39 PASSERINVEST GROUP

The two new SOR electric buses, which travel the regular BB1 and BB2 routes connecting the multifunctional BB Centrum complex and the Budějovická metro station in Prague 4, have travelled more than 23 thousand kilometres in the first half year of its full operations. More than 300 thousand passengers have caught a ride on the buses. They are the first electric buses to be put into service in the Prague mass transit system that passengers can use free of charge. The project is a joint initiative of the development and investment company PASSERINVEST GROUP, the ČEZ Group and the ARRIVA transportation company and it aims to decreased the burden on the environment, particularly in cities.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 1. 9. 2016 10:51 PASSERINVEST GROUP

Dvojice nových českých elektrobusů značky SOR, které jezdí na trase pravidelných linek BB1 a BB2 spojujících multifunkční areál BB Centrum a stanici metra Budějovická v Praze 4, ujely za první půlrok ostrého provozu již více než 23 tisíc kilometrů. Svezení v nich si nenechalo ujít více než 300 tisíc cestujících. Jedná se o první elektrobusy nasazené do ostrého provozu v pražské hromadné dopravě, které mohou cestující využívat bezplatně. Projekt je společnou iniciativou developerské a investiční společnosti PASSERINVEST GROUP, Skupiny ČEZ a dopravní společnosti ARRIVA s cílem snížit zatížení životního prostředí zejména ve městech.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 1. 9. 2016 9:51 LEXXUS

Na tuzemském realitním trhu je poptávka po nemovitostech stále vysoká. Zájemci o lepší bydlení se však často potýkají s řadou úskalí. Pokud nemají potřebnou hotovost, čeká je složité vyřizování hypotéky šité na míru jejich potřebám, a především starost, jak prodat co nejrychleji svůj stávající byt či dům, aby získali další potřebné finance. To vše bude brzy ještě složitější v důsledku připravovaných změn v hypotečním financování. Realitní kancelář LEXXUS proto připravila ve spolupráci se společností HYPOASISTENT novou službu „Staré bydlení za nové“, která celý proces výrazně zjednoduší. Její spuštění se plánuje na září 2016.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 1. 9. 2016 9:44 LINDE MATERIAL HANDLING

Přemýšlíte, kam v sobotu vyrazit s rodinou za zábavou? Máme pro vás skvělý tip! Ještěrka Cup 2016 – to je nejen unikátní závod řidičů vysokozdvižných vozíků, tedy ještěrek, ale současně také den plný napětí, zábavy a nevšedních aktivit okořeněný koncertem populární skupiny Sto zvířat. Akce se uskuteční 3. září 2016 od 8.30 do 15.00 hod. na Letenské pláni a vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 31. 8. 2016 14:22 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Nové kuřecí saláty přicházejí. Kvalita Rio Mare zůstává. Vyzkoušejte výběrová kuřecí prsíčka s vytříbenou zeleninou a typickými středomořskými ingrediencemi. Rio Mare kuřecí saláty jsou vždy připravené k servírování. Zvládnete s nimi hravě studený oběd i teplou večeři. Vyberte si ze tří příchutí Rio Mare kuřecí salát se zeleninou, Rio Mare kuřecí salát sladkokyselý nebo Rio Mare kuřecí salát pikantní.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 31. 8. 2016 12:39 DNY NATO

Letošní 15. výročí Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR ozdobí rekordní účast zahraničních jednotek a bohatý program plný exkluzivních českých i zahraničních premiér, díky čemuž si udrží status jedné z nejprestižnějších bezpečnostních přehlídek v Evropě. Na Letišti Leoše Janáčka Ostrava se představí technika a jednotky z historicky nejvyššího počtu 21 zemí. Historicky největší prezentaci své země na území Československa v rámci statusu speciálního partnerského státu připravilo Německo. Spojené státy americké poprvé na Mošnově představí dva typy svých strategických bombardérů, kromě ‚tradičního‘ B-52 Stratofortress v premiéře i nadzvukový strategický bombardér B-1B Lancer. Po roce se pak na svou druhou dynamickou ukázku vrací speciální ženská jednotka jordánské armády.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 31. 8. 2016 10:55 LINDE MATERIAL HANDLING

Originální závod řidičů vysokozdvižných vozíků Linde Ještěrka Cup 2016 se uskuteční již tuto sobotu 3. září 2016 od 8.30 do 17.00 hodin na Letenské pláni. Soutěž, kterou již podeváté pořádá společnost Linde Material Handling, přinese závodníkům, jejich fanouškům i divákům z řad široké veřejnosti spoustu napínavých momentů, ale i bohatý doprovodný program.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.