CZ SK EN

Tiskové středisko

Vydáno dne: 9. 11. 2015 10:30 PALÁC PARDUBICE

Již tento čtvrtek 12. listopadu 2015 začne ve 14 hodin v Paláci Pardubice regionální casting soutěže Česká Miss 2016. Využij příležitost nastartovat svou profesionální kariéru a nech se objevit profesionály v oboru! Castingu se zúčastní úspěšná česká modelka, moderátorka a také patronka soutěže Iva Kubelková. Programem, který mohou naživo v atriu Paláce Pardubice sledovat všichni návštěvníci, provede oblíbený moderátor a pardubický rodák Pavel Cejnar. V průběhu odpoledne navíc vystoupí nadějná česká kapela Come and Play.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 5. 11. 2015 13:45 P3 CZ

Společnost P3, vlastník, developer a správce průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, slavnostně vztyčila poslední sloup u poslední haly parku P3 Prague D8. Nová budova na míru o velikosti 23 445 m2 je určená pro společnost VF Corporation – největšího nájemce tohoto parku.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 5. 11. 2015 10:53 ROCKWOOL

Přední světový výrobce izolací z kamenné minerální vlny Rockwool investoval od roku 2013 do současnosti v Bohumíně jednu miliardu korun do modernizace výroby, výstavby skladovacích ploch a revitalizace areálu. Společnost přijala 90 nových zaměstnanců a prohloubila spolupráci s dodavateli z Bohumína i Moravskoslezského kraje. Bohumínský závod se tak stal novým výrobním a logistickým centrem technických izolací celé skupiny Rockwool Group pro střední a východní Evropu.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 5. 11. 2015 10:00 MILLAMINIS

S příchodem sychravého počasí zůstáváme nejraději v teple domova. Chodníky, silnice i koleje už zapadaly listím a později se na nich objeví první sníh. Na vlakovém nádraží Millaminis je však stále rušno. Průvodčí pobízejí cestující, aby rychleji nastupovali, a pak se pomalu dává vlaková souprava zase do pohybu a ujíždí dál do říše dětské fantazie a dobrodružství. Dopřejte svým dětem zábavu, která je jen tak neomrzí. Originální česká stavebnice Millaminis seznámí nejmenší cestovatele s prostředím železnice.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 4. 11. 2015 13:27 BALANCE CLUB BRUMLOVKA

Všichni, co si rádi poměřují síly a překonávají vlastní hranice, se mohou těšit na CrossWorkout Challenge, který se uskuteční v sobotu 14. listopadu v Balance Clubu Brumlovka od 15.00 hodin. Soutěž se bude skládat ze tří částí, které proběhnou pod vedením zkušeného trenéra Jakuba Vobořila. Kategorie budou vypsány jak pro muže, tak i pro ženy.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 4. 11. 2015 10:53 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Třetí ročník celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare přilákal rekordních 123 mladých kuchařek a kuchařů z 35 středních odborných škol se zaměřením na gastronomii. Odborným garantem soutěže je Mistr kuchař Vladimír Picka. Odbornou porotu letos posílí šéfkuchař a člen představenstva Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Jiří Král. Nově se rozšíří počet finalistů. Na nejlepší soutěžící a školy čekají ceny v hodnotě 20 000 Kč a tuňákové výrobky Rio Mare. Finálové kolo proběhne tradičně v Praze a role moderátorky se zhostí Markéta Hrubešová.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 4. 11. 2015 10:00 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Závěr roku se pomalu blíží, ale přesto není všem novinkám konec. V jarním období přinesl Drůbežářský závod Klatovy marinovaný polotovar z kuřecích prsních řízků, Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev, který spotřebitelům usnadňuje přípravu oběda či večeře. Nyní byla uvedena na trh novinka, Klatovský kuřecí řízeček v panádě bez E, která zpříjemní a obohatí jídelníček nejen všem celiakům.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 3. 11. 2015 15:29 JESTICO + WHILES

Počet pracovníků ostravských poboček společnosti PRK Partners, jedné z největších advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku s pobočkami v Praze, Ostravě a Bratislavě, a společnosti BDO Tax, jedné z největších mezinárodních sítí na světě i v ČR v oblasti daní, poradenství, účetnictví a auditu, se po 7 letech působení v Moravskoslezském kraji více než ztrojnásobil. Ostravský tým proto nyní změnil adresu a nově si pronajímá více než 230 m2 kancelářských prostor v budově Beta v administrativním komplexu Tieto Towers developera CTP. Design reprezentativních prostor, který akcentuje specifika regionu a vytváří harmonické pracovní prostředí, navrhla a následně zrealizovala mezinárodní architektonická kancelář Jestico + Whiles. V nových prostorách působí desetičlenný tým právníků se specializací na komplexní právní poradenství korporacím a podnikatelům často s mezinárodním prvkem prostřednictvím sítě advokátních kanceláří Lex Mundi, a dále osm odborníků na daňové poradenství ze společnosti BDO Tax, specializující se na komplikované případy českého i mezinárodního zdanění včetně investičních pobídek, zastupování před správci daně a transferové ceny.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.