EN CZ SK

Schneider Electric

https://www.se.com/cz/cs/

Schneider Electric je hlavní hráč v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií. Poskytuje řešení pro domácnosti, budovy, datová centra, infrastrukturu a průmysl. Společnost je zastoupena ve více než stovce zemí a je nezpochybnitelným lídrem ve správě napájení, zejména u zařízení s vysokým napětím, dále v oblasti zabezpečení napájení a automatizačních systémech. Poskytujeme integrovaná efektivní řešení, která kombinují energii, automatizaci a software. V rámci našeho globálního ekosystému spolupracujeme s největší komunitou partnerů, integrátorů a vývojářů. Díky naší otevřené platformě tak můžeme zajišťovat provozní efektivitu i kontrolu procesů v reálném čase. Věříme, že skvělí lidé a partneři dělají ze Schneider Electric stejně tak skvělou společnost a že máš závazek vůči inovacím, rozmanitosti a udržitelnosti zaručuje, že heslo Life is on platí všude, pro každého a v každém okamžiku. Více na www.se.com.

Press releases

Released: 18. 7. 2024 10:06 Schneider Electric

Společnost Schneider Electric, lídr v oblasti digitální transformace energetického managementu a automatizace, zveřejnila průlomovou bílou knihu zaměřenou na kapalinové chlazení datových center. Dokument s názvem „Řízení kapalinových chladicích systémů v datových centrech využívajících umělou inteligenci“ přichází v době, kdy datová centra čelí náročným výzvám v oblasti tepelného managementu kvůli prudkému růstu poptávky po AI.

Read more
Released: 9. 7. 2024 7:00 Schneider Electric

Společnost Schneider Electric, lídr v oblasti digitální transformace energetického managementu a automatizace, se umístila na prvním místě žebříčku „Nejudržitelnějších společností světa pro rok 2024“. Tento prestižní seznam sestavily časopis Time a analytická společnost Statista na základě hodnocení více než 5 000 světových firem. Ocenění odráží úsilí společnosti Schneider Electric v oblasti snižování vlastních emisí a její závazek pomáhat zákazníkům zvyšovat energetickou účinnost a snižovat jejich emise. Od roku 2018 se společnosti podařilo u zákazníků zabránit vzniku 553 megatun CO2, do roku 2025 si navíc Schneider Electric dal za cíl dosáhnout vlastní uhlíkové neutrality.

Read more
Released: 19. 6. 2024 14:30 Schneider Electric

Čeští hráči vnímají důležitost nepřetržitého napájení během hraní, přesto většina z nich své herní zařízení nechrání. Podle průzkumu společnosti Schneider Electric mají tři čtvrtiny z nich negativní zkušenosti s nestabilní elektrickou sítí. Přitom záložní zdroj používá jen každý třetí. Dvě třetiny gamerů se tak vystavují problémům, jako je ztráta neuloženého pokroku ve hře či dokonce poškození hardwaru a softwaru.

Read more
Released: 11. 6. 2024 9:14 Schneider Electric

Společnost Schneider Electric, světový lídr v oblasti hospodaření s energiemi a automatizace, oznámila otevření nové chytré továrny v Maďarsku, jejíž výstavbu zahájila vloni v březnu. Tento výrobní závod, situovaný v obci Dunavecse, se zaměří na výrobu ekologických SF6-free rozvaděčů vysokého napětí a zaměstná přibližně 500 lidí. Až 90 % zde vyrobených zakázkových produktů bude exportováno do Evropy.

Read more
Released: 13. 5. 2024 9:13 Schneider Electric

Schneider Electric, světový lídr v oblasti hospodaření s energiemi a automatizace, se úspěšně prezentoval na prestižním průmyslovém veletrhu Hannover Messe, který se konal na konci dubna v německém Hannoveru. Společnost zde představila řadu nových technologií a řešení zaměřených na zvýšení efektivity, produktivity a udržitelnosti průmyslových procesů.

Read more
Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.