Klient

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST

resources/f/klienti/176/logo/kb-penzijni-spolecnost-vector-logo.png

https://www.kbps.cz/

KB Penzijní společnost, a.s. je jako řízená osoba členem koncernu Finanční skupina Komerční banky. Řídící osobou koncernu Finanční skupina Komerční banky je Komerční banka, a.s. KB PS vznikla transformací Penzijního fondu Komerční banky (PF KB) na základě zákona č. 427/2011 Sb., o doplňkovém penzijním spoření. Účastníci a příjemci dávek z PF KB se tak ze zákona stali účastníky KB transformovaného fondu, který je obhospodařován KB Penzijní společností. Jediným akcionářem KB PS je Komerční banka, a.s. Finanční síla a stabilita akcionáře, významné postavení na českém trhu a dlouholeté zkušenosti z působení na trhu penzijního připojištění, jsou zárukou bezpečného spoření na stáří pro širokou skupinu obyvatel ČR.

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST

Released: 31.10.2023

PRŮZKUM KB PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI: MLADÍ ČEŠI SI PŘEDSTAVUJÍ IDEÁLNÍ DŮCHODOVÝ SYSTÉM JAKO INDIVIDUÁLNÍ

Podle nedávného průzkumu KB Penzijní společnosti se mladí Češi ve věku od 18 do 30 let obávají své finanční budoucnosti i příprav na důchod. Přestože 40 % respondentů uvedlo, že se o důchod teď nemá cenu zajímat, protože za 40-50 let bude všechno jinak, třetina se bojí, že po odchodu do penze nebude schopna pokrýt své životní potřeby.

Read More

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST

Released: 27.09.2023

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST OČEKÁVÁ KVŮLI ŘÍJNOVÝM ZMĚNÁM V DŮCHODECH ZVÝŠENÝ POČET ŽADATELŮ O PŘEDDŮCHOD

Plánované změny v penzijním systému, které začnou platit od 1. října 2023, se mimo jiné dotknou i předčasných důchodů. Nově bude možné odejít do předčasného důchodu pouze 3 roky před řádným důchodem, nikoliv 5 let jako doposud. Navíc předčasný důchod bude nižší kvůli vyššímu krácení. Jednou z možností pro ty, kterým se podmínky předčasného důchodu změní, a přesto by chtěli odejít do penze v plánovaném termínu, je doplňkové penzijní spoření (DPS). KB Penzijní společnost očekává, že i její klienti budou chtít ve větší míře využít DPS pro předdůchody, pokud budou mít na svých účtech dostatečné úspory.

Read More

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST

Released: 25.08.2023

NOVÝ WEB KB PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI NABÍZÍ NOVOU INTERAKTIVNÍ KALKULAČKU

KB Penzijní společnost spustila nové internetové stránky, jejichž moderní design vychází z webu mateřské Komerční banky. Zásadní výhodou je nejen jejich sjednocený vzhled, jednoduchost, stručnost a přehlednost, ale zejména zcela nová interaktivní kalkulačka k výpočtu úspor na důchod.

Read More

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST

Released: 22.06.2023

V KB PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI ZÍSKÁVAJÍ KLIENTI VYŠŠÍ STÁTNÍ PODPORU I DÍKY BONUSU Z KREDITNÍ KARTY

Komerční banka obohatila penzijní účty svých klientů v roce 2022 o téměř 84 milionů Kč. Tento bonus obdrželo 49 tisíc klientů, kteří průměrně získali na své penzijní spoření 1 718 Kč. Klienti, kteří používají kreditní karty Komerční banky (Lady karta a A karta), obdrží na účet svého penzijního spoření u KB Penzijní společnosti bonus ve výši 1 % z objemu všech bezhotovostních plateb kartou, a to až do výše 6 000 Kč ročně (max. 500 Kč/měsíc).

Read More

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST

Released: 05.06.2023

NOVÁ KAMPAŇ KB A KB PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI MÍŘÍ NA MLADÉ: DŮCHOD BUDE FAJN, KDYŽ SE VČAS PŘIPRAVÍŠ, PŘESVĚDČUJE DIGITÁLNÍ INFLUENCERKA

Komerční banka a KB Penzijní společnost spustily v dubnu dlouhodobou kampaň I love důchod – revoluce ve vnímání důchodu. Za pomoci digitální influencerky Just.iny inspiruje mladé lidi, aby se na svůj důchod začali včas finančně připravovat, a zajistili si tak pohodu pro své plánované aktivity. Pozitivní budoucnost stáří představuje na webové platformě i na Instagramu.

Read More

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST

Released: 25.04.2023

DOPLŇKOVÉ PENZIJNÍ SPOŘENÍ KB PS NAVÝŠÍ DĚTEM ÚROKY NA KB SPOŘICÍM ÚČTU JUNIOR

Komerční banka nabízí aktuálně odměnu za sjednání nového dětského Doplňkového penzijního spoření (DPS), a to v podobě extra bonusové úrokové sazby u KB Spořicího účtu Junior. Vedle základní 4% úrokové sazby tak bude novým účastníkům doplňkového penzijního spoření připsána i bonusová úroková sazba ve výši 2,5 % p.a. Majitelé spořícího účtu Junior tak mohou dosáhnout celkového zhodnocení až 6,5 % p.a. do limitu 100 000 Kč. Pro získání bonusového úročení stačí do doplňkového penzijního spoření vkládat minimálně 500 Kč měsíčně.

Read More

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST

Released: 12.04.2023

PRŮZKUM KB PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI ODHALIL, CO JE PRO MLADÉ ÚPLNĚ NEJVĚTŠÍM STRAŠÁKEM V DŮCHODU. PENÍZE TO NEJSOU...

Jak by chtěli mladí lidé trávit důchod? Obecně lze říct, že svůj ideální důchod vidí v intencích, které znají ze současnosti. Drží se při zemi a nemají velkolepé sny nebo přehnané plány. Nebojí se ani tak toho, že ve stáří nebudou mít dostatek financí, spíš v souvislosti s důchodovým věkem vyjádřili obavy ze sociální izolace, osamělosti a z toho, že jako senioři budou vyčlenění a nepotřební.

Read More

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST

Released: 21.03.2023

TISÍCOVKA JAKO BONUS NOVÝM KLIENTŮM KB PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI PŘI UZAVŘENÍ SMLOUVY ON-LINE

KB Penzijní společnost prodlužuje pro velký zájem akční nabídku, bonus 1000 Kč k novému penzijnímu spoření, i na rok 2023. Tento bonus mohou získat všichni noví dospělí účastníci doplňkového penzijního spoření za uzavření smlouvy v aplikaci KB Mobilní banka.

Read More